A hőmérőzést meg fogja szokni?
Amióta csak tápszert kap,sajnos így kakil.Azt mondta a doki, hogy nem kell tápszert váltani, mert a másiknál is ez lenne.Idő míg megszokja a kis bélrendszere.Inkább hőmérőzöm mint hogy bélcsavarodást kapjon.A tea sem segít, issza pedig.Rengeteg a puki, de a kaki nem jön.
Most 8 hetes.
Próbáld inkább a szélcsövet, van belőle több méret a legkisebbet vedd meg. Egyébként az ingerléshez én is úgy tudom, hogy hozzászokik.
Szerintem tápszert kéne váltanod, nekünk a Humana-tól volt szorulása, áttértünk a Mildibére és semmi baja.
Szia!
Nyugodj meg nem szokik hozzá a hőmérőzéshez.Sőt...
Az én fiam most 17 hónapos és születésétől kezdve hőmérőzni kellett folyamatosan mert nem tudott kakilni.Kaptunk mi is mindent de csak a hőmérőzés vált be.
Kb 6-7 hónapos lehetett mikor először kakilt egyedül már hőmérőzés nélkül.És a gondok is onnantól kezdtek rendbe jönni.Egyre több mindent evett.9 hónapos korától egyáltalán nem kellett hőmérőzni.Teljesen egyedül kakil szépen,probléma nélkül.
Így,hogy hőmérőzve volt nem fél a lázméréstől sem mert tudja,hogy ezzel nem bántjuk,csak a lázát mérjük meg, és nem ordít mint a többi gyerek pl a kis haverja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!