Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idosen vittetek eloszor...

Mennyi idosen vittetek eloszor jatszoterre a babat?

Figyelt kérdés
Az enyem 9 hos lesz (6hos kora ota hordom jatszora szinte minden nap) de sajnos nincsenek vele egykoruak, pedig szivesen van gyerekek kozeleben, es persze en is szivesen szereznek ismerosoket akikkel "egy cipoben jarunk" hasonlo koru gyerekkel.
2017. máj. 27. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én a fiamat olyan 8 hónaposan. azt hiszem ülni már tudott, addig kint voltunk az udvaron pléden.

és nagyon jól elvolt. keresett botokat, kavicsokat pakolt a vödörbe. volt hogy csak ült és nézte a gyerekeket, autókat, bármit...stb. tehát már akkor rendesen egy órát is voltunk. azóta is rendszeresen megyünk. már lassan 3 éves.

2017. máj. 28. 10:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Olyan 8-9 hónaposan, mert akkor lett olyan jó idő hogy letettem és mászhatott a pléden meg a gumiszőnyegen.

Lassan 3éves azöta is minden nap megyünk valamelyik játszótérre.

Anyukákkal ismerkedni még jó a baba mama torna, babaklub, Ringató, babatorna, hordozós klub ,ilyesmik mindenhol vannak.

2017. máj. 28. 13:19
 13/13 jafnrétti ***** válasza:
13 hónapos korától járunk rendesen, akkor már egy hónapja járt, és már nem volt hó, jég, latyak. Hamarabb azért se vittem volna, mert tél volt, nem ültettem volna le a homokba akkor még. Nyáron biztos máshogy csináltuk volna, ha akkor ennyi idős.
2017. máj. 30. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!