Mennyi idosen vittetek eloszor jatszoterre a babat?
7-8 hós kortól, amikor tudott már mászni, ülni.
Játszóbölcsibe is hordtam, sok kicsi volt és jázszoteret is sikerult találni ahova bölcsiskoruak járnak.
Ahol nagyobbak voltak, a gyerekek vadsága es közömbössege kudarc volt(az én mászo babámat érdekelték a többiek, houzaert a lábukhoz, barátkozott volna)igy ezt az élményt inkább nem erőltettem, de egyszer megesett hogy mászokás csuszdás kisházba tettem a nagyobbak közé es mentegettem a gyerekek hogy csak azert ért a fenekedhez(hatulrol amit elért a másikon) mert csak barátkozni akar es nem tudja hogyan kell, es akkor valahogy olyan kis aranyosak voltak az ovisok, kukucsoztak vele és "bujocskáztak" is kicsit. A babám olyan boldog volt. De szoval inkább hordtam kisebbek közé.akik nem irigyek játékra, nincs még harc és háboru, csak cukin elvannak
9 honaposan, hintazni szeretett nagyon. 10-15 percig voltunk, csak a hinta erdekelte. Meg mire oda - vissza elsetaltunk az meg volt egy ora. Meg szerette nezni a tobbi gyereket.
Utana 13-14 honapos koraban, mikor mar tudott menni.
6 napos korától a nagy tesó miatt.
Most 9 hónapos ült a leterített szőnyegen nagyon elfoglaltan rágott egy cumit amikor egy 4-5 éves kislány odajött és gurított neki egy labdát denolyan visongást nevetést csinált alig akartam elhinni :)
Végül jól megnyálazta a labdát amit moshattam el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!