A családodban csinál ilyet valaki?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a babád pl nekiesik az asztalnak, erre Te elkezded "ütögetni" az asztalt, ahova nekiment. Vagy beveri a fejét a padlóba és megütögeted a padlót. Nálatok csinálja ezt vki? Te mit gondolsz erről? Helyesnek tartod vagy sem?2010. máj. 17. 14:25
11/15 anonim válasza:
én nem szoktam, 9 hós a babám. megölelem, adok gyógypuszit, és elmondom, hogy megütötte magát, azért fáj a buksija, mert elesett, de nincsen semmi baj, mehet vissza játszani.
12/15 anonim válasza:
En ezt baromsagnak tartom. Nenikem csinalta ezt a gyerekem elott, de megkertem, hogy ne tegye, mert semmi ertelme, es semmi tanito jellege nincs. Nem akarok nyamnyila gyereket nevetni! Nekem lassan 2eves lesz a fiam, es ilyenre nincs szukseg. Negem nem erdekel sem a szakirodalom, sem egyeb mas sablon, ami szerint kellene nevelni a gyerekemet. Egyszeruen igy latom jonak. Viszont egyet kell ertenem a szakirodalommal. Ennek nincs semmi racioja, es rossz konzekvenciat vonhat le a gyerek. Kisfiam ha meguti magat, mert elesik, beuti a fejet, mi nem foglalkozunk vele. Elmondom neki, hogy volt kopp, ha odajon hozzam, esetleg adok ra puszit, de gyakran fel sem veszi. Monja, kopp es szaladis tovabb.. Szerintem ez a normalis. Persze, ha nagyon beuti magat, mknt multkor is veletlen lecsuszott a lepcson, akkor mar eleg komoly sirasbakezdett. Ilyenkor megy a szeretgetes es puszi.. De ismerve az en ocseimet, akik most 14 evesek es ezen sea szerint nevelodnek, hat ok mindenek, csak nem fiuk! Egy lanyban, allitom tobb strapabiras van mint bennuk... En nem igy akarom nevelni a fiam. Legyen belevalo srac, aki nem anya szoknyaja moge bujik, es bantja a targyakat ok nelkul rombolva, mert az aztalba beutottte a fejet. Marhasag!
13/15 anonim válasza:
Úr Isten! Ez a marhaság! Azért mert az öcséid nyámnyilák, az nem azt jelenti, hogy azok a gyerekek, akinél a szülők ezt a megoldást választják, szintén nyámnyilák lesznek!!! Ezt a hülyeséget!!!
14/15 anonim válasza:
én meg szoktam kérdezni, h ki bántott? ha megmutatja, akkor megcsapkodom, persze ez nem egyenlő azzal, h arra tanítom, h üssön mindent, csak egy kis vígasztalás...:)
15/15 anonim válasza:
Én még nem is hallottam erről. :) Nem csinálok ilyet és nincs is szándékomban. Ha beüti valamilyét, szinte fel sem veszi, mert nem rohantam soha oda, hogy ÚrIsten mi történt? Ha valami fájdalmasabbra sikerül, akkor kap gyógypuszit, megölegetem, azt mondom katona dolog és már mosolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!