Egy alig 1 éves gyerek szájába égő cigit rakott, be lehet ezt jelenteni valahol?
Figyelt kérdés
29:25-től. Hol tudnám ezt jelenteni?
Anyaként annyira felháborít ez :(
Az anyja ott van a háttérbe és nem tesz semmit, röhög rajta :(
2017. máj. 26. 07:07
11/18 A kérdező kommentje:
Ezeket tudom. Remélem sokan bejelentik.
2017. máj. 26. 09:03
12/18 anonim válasza:
Én úgy olvastam hogy már ki is ment a rendőség intézkedni, de nem tudom mi lett belőle.
13/18 anonim válasza:
Wow, tényleg? Ilyen gyorsan reagáltak? Ez szuper! Hol olvastad?
14/18 anonim válasza:
Azta, ez magyar? Lekelett volna töltened a videót hogy több bizonyíték legyen ellene.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudtam letolteni
2017. máj. 26. 15:34
16/18 anonim válasza:
Legközelebb ha ilyet látsz, linket másold ki, illeszd be bármelyik konvertalóba, mp4 formátumban letöltés, aztán mutogasd másoknak. Ha nem látta volna sok ember, akkor valószínűleg még mindig fenn lenne. Először mindig töltsd le :) (csak írd be, youtube konvertáló.)
17/18 anonim válasza:
Karoly Boss, Facebookon fent van a egy video, ahol még büszkélkedik is.
18/18 anonim válasza:
Letartóztatták őt és az anyát is, a másik gyereket kiemelték a családból. A sajtóban volt pár napja cikk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!