Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennél? Engednéd vele...

Mit tennél? Engednéd vele játszani?

Figyelt kérdés
Nővérem lánya 11 éves az én babám 2 hónapos. Nagyon szeretne foglalkozni a lányommal de én nem szeretném. Kicsit beteg de csak szerintem, anya szerint nem. Még mindig szopja az uját ennyi idősen és elmaradott a vele korabeliektől. De nem is ez a próblémám. A kutyájukat is szadizza ha az nem játszik vele meg vannak dühkitőrései is. De nem szeretném a nővéremet sem megbántani de a kicsimnek sem szeretnék rosszat. Félek ha eltiltom tőle boszúból bántani fogja ha nem látom. Az én kutyámat is bántotta már csak véletlenül láttam meg és amikor megkérdeztem mit csinál azt mondta ő semmit. Tegnap nővérem megigérte neki ha tanul ölbeveheti a kicsit azért, jöttek át. De a lányom azonnal ordított amikor az ölébe rakta próbálta csititgatni de nem ment ezért vettem el de késöbb megint megpróbálták de úgyanaz. Már a pocakomban is hátrahúzodott amikor a kislány rátette a kezét, pár hetesen is amikor csak hozzá ért már sírt. Tehát valamit ő is érez. Nővérem alig várja hogy kicsit legyen nagyobb és végre lesz kivel játszon a lánya mert nincs senki aki játszana vele. Mit tegyek hogy mindenkinek jó legyen?
2010. máj. 17. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A családban nálunk is van egy ennyi idős kislány, de kitesz 10 fiút, olyan rossz és iszonyatosan agresszív (ez a szülei hibája: következetlenek, nem figyelnek oda rá, sorolhatnám....)Namármost ez a kislány is szeretne az én félévesemmel lenni, de én soha nem hagyom őket kettesben, hiszen pillanatok alatt történhet baj. Akár megbántom ezzel a rokonomat, akár nem: a gyerekem érdeke az első, és itt nincs helye udvariaskodásnak ! Mondjuk nálam másabb a helyzet, mert havonta 1x találkozunk a kis rokonnal, így megoldható, hogy diszkréten valaki mindig mellettük legyen vagy szemmel tartsa őket.

Hátha változik a helyzet, ha nagyobbak lesznek, másban nem tudok reménykedni :S

2010. máj. 17. 12:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem a cumizással van bajom tudom hogy nem lehet elkapni mint ahogy nem is fog visszafele fejlődni a lányom.

A szomszédjukban volt egy kislány azt is nyúzta egész nap. Le sem tette szinte, hiába kérte a kislány inkább csitítgatta mint ahogy a pici babákat szokták(amikor láttuk) én szóltam többször is rá hogy ne cipelje egyfolytában nem biztos hogy jó nelki. De rám már haragszik a kislány mert én rászólok nem úgy mint az anya. Ha szemmel lehetne ölni már párszor meghaltam volna. Ezért is félek nehogy miattam boszúból bántsa mint a kutyámat mert az is egy rászolás után volt. De nem fogom egyedül hagyni őket. Csak sajnos az is ki van lőve hogy esetleg a nővéremre bízzam egy kicsit a lányom mert ő bíztos megengedi neki hogy fogja. "Majd nem mondjuk meg"

Láttam a kicsi szemében hogy fél tiszta görcsösen tartotta magát pedig nem szokott sírni más kezében. A másik unokatesójának is ült az ölében (3éves) de nem volt gond.

2010. máj. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!