Mit tennél? Engednéd vele játszani?
Szia!
A családban nálunk is van egy ennyi idős kislány, de kitesz 10 fiút, olyan rossz és iszonyatosan agresszív (ez a szülei hibája: következetlenek, nem figyelnek oda rá, sorolhatnám....)Namármost ez a kislány is szeretne az én félévesemmel lenni, de én soha nem hagyom őket kettesben, hiszen pillanatok alatt történhet baj. Akár megbántom ezzel a rokonomat, akár nem: a gyerekem érdeke az első, és itt nincs helye udvariaskodásnak ! Mondjuk nálam másabb a helyzet, mert havonta 1x találkozunk a kis rokonnal, így megoldható, hogy diszkréten valaki mindig mellettük legyen vagy szemmel tartsa őket.
Hátha változik a helyzet, ha nagyobbak lesznek, másban nem tudok reménykedni :S
Nem a cumizással van bajom tudom hogy nem lehet elkapni mint ahogy nem is fog visszafele fejlődni a lányom.
A szomszédjukban volt egy kislány azt is nyúzta egész nap. Le sem tette szinte, hiába kérte a kislány inkább csitítgatta mint ahogy a pici babákat szokták(amikor láttuk) én szóltam többször is rá hogy ne cipelje egyfolytában nem biztos hogy jó nelki. De rám már haragszik a kislány mert én rászólok nem úgy mint az anya. Ha szemmel lehetne ölni már párszor meghaltam volna. Ezért is félek nehogy miattam boszúból bántsa mint a kutyámat mert az is egy rászolás után volt. De nem fogom egyedül hagyni őket. Csak sajnos az is ki van lőve hogy esetleg a nővéremre bízzam egy kicsit a lányom mert ő bíztos megengedi neki hogy fogja. "Majd nem mondjuk meg"
Láttam a kicsi szemében hogy fél tiszta görcsösen tartotta magát pedig nem szokott sírni más kezében. A másik unokatesójának is ült az ölében (3éves) de nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!