Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szülés utáni első napokban/h...

A szülés utáni első napokban/hetekben hogy érezted magad?

Figyelt kérdés

Fizikailag és mentálisan.

A baba ellátásán kívül mit csináltál? Pl. főzés, takarítás, bármi...

2017. máj. 23. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem attol igenis hanyingerem van mikor valaki ugy allitja be hogy huuu de jol erzem magam: volt olyan ismerosom aki szules utan par nappal kirakott egy eroltetetten vigyorgo videot magarol amin UGROKOTELEZIK...mert ugye o nemcsak hihetetlenul jol erzi magat de baromi fitt is ugye. Pedig akar csaszarral akar termeszetesen szul valaki nekem ne mondja hogy verzes, nemalvas, szoptatas kozepette epp kicsattan a kiegyensulyozozzsagtol es jokedvtol mert ilyen nincs.
2017. máj. 24. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézd, fizikailag nyilván nem voltam topon, de ahogy írtam, nekem pl. nem volt rossz időszak. Nem azért mert baromi fitt voltam, de arra pl. emlékszem, hogy beszéltük a férjemmel, hogy olyan nyugodt, békés a légkör, olyan jó. A babánk nem volt egy nehéz eset, sokat aludt, nem volt hasfájós, volt tejem bőven, éjjel 2x kelt szopizni (mondjuk visszaaltatni nem mindig volt egyszerű). Én a fizikai gondjaimon könnyen túl tudtam lépni olyan értelemben, hogy nem igazán foglalkoztam velük. Fájt a hasam a császár után eléggé, a mellem baromira feszült és állandóan folyt, meg véreztem is természetesen, de engem ez annyira nem készített ki, hogy emiatt rosszul érezzem magam, tudtam, hogy ez lesz (kivéve a felrobbanni akaró melleket, arról senki se szólt). Sokat pihentem a kislányommal, tényleg elég flottul mentek a dolgok, nem volt min idegeskedni. Úgyhogy én azt mondtam akkor is, és azt mondom utólag is, hogy nekem ez egy nyugodt, békés időszak volt, és egyáltalán nem éltem meg rosszul. Ha ettől szerinted álságos vagyok, akkor egészségedre, attól még én így érzem.
2017. máj. 24. 19:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Az első gyerkőcnél fáradt voltam, de elvoltam. Csak rossz volt egész nap egyedül, mert a férjem sokat dolgozott, és csak 6 után ért haza sokszor. Picit kezdtem zizi lenni ez miatt, de csak mert vacak hideg tél volt, ki sem tudtunk mozdulni, mindenki beteg volt folyton, szóval a négy fal között nem volt jó, de magát a babázást élveztem, és mindent megcsináltam, amit kellett.

A második gyerkőcnék, hát nem szépítek, tele font a tököm. Nem találtam a helyem a világban. Egész nap bőgtem volna. Csúnya kimondani, de már a hátamon felállt a szőr, ha csak a szoptatásra gondoltam. A mindennapi tennivalókat megcsináltam, de azt is bőgve. Aztán egy idő után rendeződött a dolog, és most már minden rendben. Idővel rendeződnek a dolgok, de aztán mindig jön valami új, ami miatt tele az ember t.ke, és persze az is elmúlik. De megéri! :)

2017. máj. 25. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!