A szülés utáni első napokban/hetekben hogy érezted magad?
Fizikailag és mentálisan.
A baba ellátásán kívül mit csináltál? Pl. főzés, takarítás, bármi...
Az első gyerkőcnél fáradt voltam, de elvoltam. Csak rossz volt egész nap egyedül, mert a férjem sokat dolgozott, és csak 6 után ért haza sokszor. Picit kezdtem zizi lenni ez miatt, de csak mert vacak hideg tél volt, ki sem tudtunk mozdulni, mindenki beteg volt folyton, szóval a négy fal között nem volt jó, de magát a babázást élveztem, és mindent megcsináltam, amit kellett.
A második gyerkőcnék, hát nem szépítek, tele font a tököm. Nem találtam a helyem a világban. Egész nap bőgtem volna. Csúnya kimondani, de már a hátamon felállt a szőr, ha csak a szoptatásra gondoltam. A mindennapi tennivalókat megcsináltam, de azt is bőgve. Aztán egy idő után rendeződött a dolog, és most már minden rendben. Idővel rendeződnek a dolgok, de aztán mindig jön valami új, ami miatt tele az ember t.ke, és persze az is elmúlik. De megéri! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!