Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Infacolt adok a 4 hetes...

Infacolt adok a 4 hetes kisfiamnak. De nagyon nem akar kakilni. Adhatok neki mellette kamillás teát vagy csak azt ittasak vele mert a vizet nem fogadja el?

Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Anyatejes a babócád? Mert ha csak azt kap, ne izgulj. Az anyatejet olyan jól tudják nmely babák hasznosítani, hogy szinte nincs is kaki. Ha naponta többször van jó nehéz pisis pelus, akkor nincs gond.

Infacolt miért adsz neki? Hasfájós? Én csak akkor adom a lányomnak, amikor nagyon muszáj. Sokszor a pocifájáson egy kis torna, masszírozás, hasra fektetés segít.

2008. okt. 15. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Az infacol nem szívódik fel a szervezetben, csak átmegy rajta , a habszerű buborékokból nagyokat képez, hogy a baba tudjon böfizni, vagy pukizni..

Emellett ez nem oldja meg a székelési problémát, tehát arra nyugodtan lehet külön dolgot.

Az infacol pedig csak akkor hatásos szelekre, ha minden étkezés előtt adsz pár cseppet.

2008. okt. 15. 13:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tápszereznem kell a picurt ezért hasfájos!

2008. okt. 15. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom sem kakil rendesen sőt kínszenvedés neki.

Kamilla tea segít neki egy kevés cukorral (de tényleg kevés- 1 dl kamillatea egy mokkáskanál cukor). Nekünk bevált. Én evés előtt adom Neki.

Jó babázást!

2008. okt. 15. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ne Infacolt adjál neki, hanem Espumisan cseppeket. Az nálunk is bevált (5 hetes a babám, tápszeres sajnos). És napi 1 óra tornáztatás. Nekem még a védőnő mondta, hogy ha látom, hogy nagyon szenved a pocija miatt, akkor csináljak naponta 150-200 ml kamillateát ízesítés nélkül, és ezt napi 4-5 alkalomra elosztva adjam neki. És bevált! De vigyázz, ha kipróbálod a teát, akkor csak kizárólag akkor add neki, amikor szenved a pocija miatt.

Az sem mindegy, hogy milyen tápszert adsz neki. Mi a Humana HA Start-ot használjuk, ez a legkímélőbb a pocinak, igaz ez a legdrágább is, de a pici érdekében mindent!

2008. okt. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!