Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altattatok el a babatokat?

Hogyan altattatok el a babatokat?

Figyelt kérdés
Ha babatok csak cicin tudott elaludni es mar nem szoptattatok(barmilyen okbol is)hogyan altattatok el utanna babatokat?Fiam 6hos es CSAK cicin tud elaludni.Felek mi lesz ha mar nem tudom szoptatni.Kerlek kimeljetek a "hagyd sirni" es a többi "brutalis" valaszoktol.
2010. máj. 16. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
csak 3 honapig szoptattam.addig mekem is csak cicin aludt el. utánna hogy ne keljen a cicit adi,mert nem volt tejem,a kislányomat magamhoz öleltem és dudoráztam neki, ez nállam bevált. most 9 honapos és van ugy hogy magátol is elalszik, de alvás elött mindig mondok neki egy esti mesét. a lényeg hogy légy ott mellete érezze a közelséged. légy türelmes majd csak sikerülni fog.
2010. máj. 18. 22:47
 12/12 anonim ***** válasza:

20.12-es vagyok. A barátnőm nem terhes, úgyhogy úgy döntött, hogy kivár, majd ha a kisfia megérik rá, akkor elhagyja a cicit. Érdekes módon a múltkor a mamájánál aludt és ugye ott nincs cicizés.... 5,5 hónap alatt még annyi minden változhat, lehet, hogy nemsokára a te picid sem cicizik már. Állítólag megváltozik a 4.-5. hónapban a tejci íze. De már azt is olvastam, hogy ha majd együtt ciciznek a picik sokkal jobb kapcsolat alakul ki közöttük. Amikor majd a kórházban leszel a bébinek és aki vigyáz rá nehéz lesz, de ha nagyon álmos lesz, tuti elalszik. Pár napig szerintem nem gáz, ha elringatják kézben vagy babakocsiban. Aztán ki tudja, hogy kell-e majd még neki utána is. Egyszer próbáljátok ki esetleg, hogy ha nem vagy ott az altatásnál kéri-e a cicit? Nálunk is így kezdődött. Ja és olvastam a citromfűteáról, hogy segít ellazulni (nekünk is).

Bocsi, kicsit hosszú lett...

2010. máj. 19. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!