Hogyan altattatok el a babatokat?
20.12-es vagyok. A barátnőm nem terhes, úgyhogy úgy döntött, hogy kivár, majd ha a kisfia megérik rá, akkor elhagyja a cicit. Érdekes módon a múltkor a mamájánál aludt és ugye ott nincs cicizés.... 5,5 hónap alatt még annyi minden változhat, lehet, hogy nemsokára a te picid sem cicizik már. Állítólag megváltozik a 4.-5. hónapban a tejci íze. De már azt is olvastam, hogy ha majd együtt ciciznek a picik sokkal jobb kapcsolat alakul ki közöttük. Amikor majd a kórházban leszel a bébinek és aki vigyáz rá nehéz lesz, de ha nagyon álmos lesz, tuti elalszik. Pár napig szerintem nem gáz, ha elringatják kézben vagy babakocsiban. Aztán ki tudja, hogy kell-e majd még neki utána is. Egyszer próbáljátok ki esetleg, hogy ha nem vagy ott az altatásnál kéri-e a cicit? Nálunk is így kezdődött. Ja és olvastam a citromfűteáról, hogy segít ellazulni (nekünk is).
Bocsi, kicsit hosszú lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!