Lányok! Petevezeték átjárhatóság (HSG) után Ti teherbe estetek?
nekünk anno a HSG az utolsó vizsgálat volt, megvolt a hormonsor (rendben), sperma (több mint jó), satöbbi, a HSG nem volt nagyon fájdalmas (a másik csajnak akinek csinálták, neki nagyon nagyon fájt). A dokim akor azt mondta (ő csinálta, szóval látta a rtg képet közben), hogy a jobb oldali van elzáródva, de várjuk meg a radiológus szaki mit mond. Végül az azt mondta, hogy mindkét oldal el van záródva. Így megkaptam a beutalót a Kaáliba. Egyébként nagyon fura volt a vizsgálat után, mert konkrétan éreztem, hogy folyadék lötyög a hasamban, nem a gyomromban, hanem a hasüregben. Ugye mondják, hogy ha átjárható, akkor a folyadék oda távozik, persze kis mennyiség. Én arra gondolok, hogy azért mégis sikerült megnyitni azt az oldalit.
Aztán több minden is történt, például kezeltettem egy régóta esedékes gyulladt fogam, valamint elmentem egy speciális tornára - Aviva torna. Ezt csináltam 2-3 hónapig, plusz a páromnak szedni kellett antibiotikumot, mert találtak vmi enyhe prosztatagyulladást. Szóval több tényező együttes állása volt, de május elején volt a HSG, és július közepén spontán teherbe estem - akkor már marhára nem is foglalkoztam a ciklusszámítással, letojtam, és végre igazán felszabadultan szerelmeskedtünk :)
Szóval összejött a kicsi lány, aki már 4 éves, és a tesója pedig 3-4 hónap próbálkozás után jött össze, aki most itt ordít mellettem mert valami játékot nem sikerült elérnie (16 hós) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!