Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan akinek az...

Van itt olyan akinek az átjárhatósági hozta meg a sikert úgy hogy előtte akár évekig nem sikerült?

Figyelt kérdés
Hamarosan átjárhatóságim lesz, már 3 éve próbálkozunk és valószínű most ez lesz a következő lépés. Eddig minden rendben van semmit nem talált még a doki egyikünknél sem. Nagyon bírom benne hogy ez lesz a megoldás és hogy emiatt nem jött össze ennyi ideje. kb. 6 évvel ezelőtt volt egy nagyon durva hüvelygyulladásom amit nagyon sokáig több hónapig kezeltek mire végre megszabadultam tőle. Lehet akkor elzáródhatott, nem tudom, erre tudok csak gondolni.

2017. febr. 27. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Minket nagyon biztattak, hogy most próbálkozzunk hátha (műtősnő, műtőssrác is ezzel köszönt el), pedig nálam elzáródás sincs, de azt mondták ilyenkor is van, hogy segít, mert lehetett olyan minimális elzáródás is, hogy a folyadék egyszerre áttörte, ezért látszik atjarhatonak. Majd kiderül. Egy hete volt még csak. Mondjuk azt furcsállom, hogy 3 év után kerül sor erre a vizsgálatra.
2017. febr. 27. 13:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Pár hónapja kezdtük csak a vizsgálatokat előtt kint dolgoztunk külföldön, de már 3 éve hogy próbálkozunk.
2017. febr. 27. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Én erre nem merek megesküdni, mert a jó ég tudja, hogy mi volt a siker nyitja, de tény, ami tény: 5-6 éve már nem védekezünk, mégse estem teherbe, pedig 3-4 naponta együtt vagyunk. Átjárhatósági után 3 hónappal pozit teszteltem! Lehet benne valami, hogy az segített, de nem merek megesküdni nyilván...
2017. febr. 27. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 munkatársnőmnek és a sógórnőmnek is volt ilyen beavatkozása. Utána mindhármuknak rövid időn belül összejött a baba, pedig előtte évekig próbálkoztak.
2017. febr. 27. 15:25
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nagyon bízom benne hogy meghozza a sikert!
2017. febr. 27. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia. Régi már a kérdésed, de szeretnélek megkérdezni, hogy mi újság van veled? Megcsinálták az átjárhatósági vizsgálatot? Sikerült azóta a baba?

Mi 1,5 éve várunk a babára. Szeptemberben megyek átjárhatósági vizsgálatra... Remélem ez meghozza a várva várt eredményt! :)

2017. aug. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!