Petevezeték átjárhatósági előtt 6 órával nem javasolt szilárd táplálékot fogyasztani csak folyadékot? Ultrahangos lesz.
Figyelt kérdés
küldött most a doki egy tájékoztatót a vizsgálatról és az az előtti teendőkről és az van benne hogy 6 órával előtt ne egyek szilárd táplálékot csak folyadékot igyak. Miért? végül is ez nem műtét és egyébként nem kórházban hanem a magánrendelésén fogja megcsinálni.2017. márc. 30. 17:52
1/12 anonim válasza:
Szia nekem Hycosyt csinàltak és semmi ilyesmit nem mondott a doki,csak annyit hogy tisztasági betét legyen nàlam.Énis magànba voltam.
2/12 A kérdező kommentje:
És gyorsan megvolt? hogy voltál utána? Párommal megyek.
2017. márc. 30. 19:59
3/12 anonim válasza:
Szia, nekem nem UH-s volt hanem röntgenes de nekem sem mondtak ilyet. Nem tudom az UH-s milyen lehet nekem az nem volt sosem. Én nagyon nem voltam jól 1-2 napig bár sajnos én nem voltam átjárható és műtét lett belőle így nekem rettenetesen fájt pedig nem vagyok egy hisztis alany.
Nem akarlak megijeszteni félre ne érts! :)
Nekem ezt kórházban csinálták és 2 óra megfigyelésre ott tartottak. Olyan görcsöléseim voltak mint a menstruációkor csak 10x annyira fájt, természetesen ez nem törvényszerű hogy nálad is így lesz, volt olyan ismerősöm aki átjárható volt és szinte alig érzett valamit. Sok sikert kívánok! :)
4/12 anonim válasza:
1 es vagyok,kicsit kellemetlem de szerintem nem vèszes,èn utànna véreztem 1 nagyon picit.
5/12 anonim válasza:
Nekem röntgenes volt és átjárható vagyok, de nekem iszonyúan fájt mikor a katétert felrakta, nem tudtam eldönteni behányok vagy befosok... Elnézést a kifejezésért de ezt szebben nem lehet mondani, ha előtte ettem volna vagy ittam volna kihánytam volna az tuti
6/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! én is rosszul lettem amikor a katétert rakta fel meg mondta hogy azzal a fémmel megfogja a méhszájat mert csak úgy lehet felrakni. hát én olyan rosszul lettem leizzadtam rámjött a hányinger mondta az asszisztens vegyek nagy levegőket kb. 5 perc volt ez de azt hittem ott ájulok el. otthon pedig vettem be előtte cataflamot meg görcsöldót de semmit se ért. baromira fájt. amikor végre felhelyezte és kivette a megváltás volt. utána amikor elkezdte a folyadékot nyomni már semmit sem érzetem az cseppet sem fájt. átjárható voltam.
2017. ápr. 5. 20:12
7/12 A kérdező kommentje:
igen tegnap én is rájöttem hogy valószínű azért nem javasolják azt hogy együnk előtte mert ha valaki rosszul lesz nehogy hányon. és délben ebédeltem és fél 6ra kellett mennem. hát jobb volt hogy nem ettem mert így is majdnem hánytam.
2017. ápr. 5. 20:13
8/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nekem pl adtak görcsoldó injekciót amiben volt fájdalomcsillapító is de nem ért semmit.... De legalább túl vagyunk rajta.. :-) minden jot kívánok!
9/12 anonim válasza:
Valami bódító inekciót adnak azért?
10/12 A kérdező kommentje:
nekem semmit nem adtak
2017. ápr. 30. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!