Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy etetitek sajtkukac...

Hogy etetitek sajtkukac babátokat? Megőrülök.7,5 hónapos a lányom, de az evések borzalmasak.

Figyelt kérdés
Forog, nézelődik, ide-oda hajol az etetőszékben. Pedig éhes. Szóval nem egyszerű. Nagy nehezen megeszi, de nem egyszerű betalálni a szájába, pedig nyitja is csak közben izeg-mozog.
2010. máj. 16. 15:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nem anyatejre vagy tápszerre gondolok hanem a szilárd ételekre!
2010. máj. 16. 15:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Jól csinálod, ne aggódj, ez normális! :o)

Izgága típusú babád van. Lehetőleg úgy rendezd be a terepet, hogy ne tudjon nagy kárt csinálni, a többi meg majd idővel csillapodik. :o)

Az enyémnek ha a kezébe adok valamit (egy kanalat), akkor általában nyugisabb.

Kitartás!

2010. máj. 16. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt csinálja a kislányom, és már egy éves, mmég jobann fészkelődik mint amikor kisebb volt.

Nekem a taktikám a törelem, mást nem tehetek.

Annyi,hogy az evés elején még annyira éhes,hogy jobban odafigyel, így akkor gyorsabban kanalazunk,aztán a végét meg szép lassacsként eszi meg. Szoktam bevetni olyan trükköket,hoyg énekelem a kedvenc dalát, stb...de ez csak pár falatnál segít

Kitartást.

2010. máj. 16. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ha már sehogy se boldogulok akkor adok a kezébe két kisautót, azokkal úgy elvan, hogy közben simán megetetem.
2010. máj. 16. 16:03
 5/11 A kérdező kommentje:

:) Köszi a válaszokat. Nagyon izgága, egyfolytában jár a keze-lába, csak akkor nyugis ha alszik. Mi lesz ha elindul úgy igazán?? :)

Semmit nem ér el az etetőszékből, az asztalt arrébb rakom mert a terítő lehúzása nagyon érdekes dolog, de a falat is kapirgássza ha közel van hozzá, de ha semmi nincs, akkor az etetőszéket szereli. :) Kb az első 1-2 kanál erejéig nyugis. Majd az éneket kipróbálom én is! Hátha.

2010. máj. 16. 16:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Meg adok majd a kezébe valamit amivel el tud szórakozni, csak mivel mindent a szájába dug egyből, így az is kicsit necces. De kipróbálom!
2010. máj. 16. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Na, akkor próbáld ki azt is, hogy "repül" a kajcsi, vagyis berregsz mint a repülő és a kiskanállal zuhanórepülésben landol a falat a szájában, persze mondani is kell a végén,hogy áááá.:-)))
2010. máj. 16. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk csak az használ, ha a tejpépes dobozzal játszhat közben.
2010. máj. 16. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi az balak előtt eszünk, elhúzom a függönyt, és nézi az autókat:))
2010. máj. 16. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocs, ablak.
2010. máj. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!