Hogy etetitek sajtkukac babátokat? Megőrülök.7,5 hónapos a lányom, de az evések borzalmasak.
Jól csinálod, ne aggódj, ez normális! :o)
Izgága típusú babád van. Lehetőleg úgy rendezd be a terepet, hogy ne tudjon nagy kárt csinálni, a többi meg majd idővel csillapodik. :o)
Az enyémnek ha a kezébe adok valamit (egy kanalat), akkor általában nyugisabb.
Kitartás!
Nekem is ezt csinálja a kislányom, és már egy éves, mmég jobann fészkelődik mint amikor kisebb volt.
Nekem a taktikám a törelem, mást nem tehetek.
Annyi,hogy az evés elején még annyira éhes,hogy jobban odafigyel, így akkor gyorsabban kanalazunk,aztán a végét meg szép lassacsként eszi meg. Szoktam bevetni olyan trükköket,hoyg énekelem a kedvenc dalát, stb...de ez csak pár falatnál segít
Kitartást.
:) Köszi a válaszokat. Nagyon izgága, egyfolytában jár a keze-lába, csak akkor nyugis ha alszik. Mi lesz ha elindul úgy igazán?? :)
Semmit nem ér el az etetőszékből, az asztalt arrébb rakom mert a terítő lehúzása nagyon érdekes dolog, de a falat is kapirgássza ha közel van hozzá, de ha semmi nincs, akkor az etetőszéket szereli. :) Kb az első 1-2 kanál erejéig nyugis. Majd az éneket kipróbálom én is! Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!