Ha nekünk nem esett bajunk 3 hónaposan a keksztől, a tejtől, a darakásától, akkor miért neveljük burokban a gyerekeinket ezektől?
Örülj, hogy neked nem esett bajod.
Engem 3 hónapig szoptattak, utána tehéntej + kecskeméti bébikaja, aztán tíz hónaposan ettem mindent, amit a család. Totál allergiás vagyok mindenre, és súlyos tüdőasztmám van.
Etesd nyugodtan a gyereked, amivel akarod, majd 20 év múlva üdvözlöm a klubban, jó lesz így?
"ha majd anyázlak anyázhatsz te is"....
haggyad már...
Kiírtál egy kérdést én meg válaszoltam, hogy szerintem hogy gondolom.Az az én dolgom hogy milyen stílusban írok...ne haragudj meg de szerintem teljesen normálisan fejeztem ki magam..egy ilyen kérdésre nem lehet mást írni.
De te vagy az anyja szóval azt csinálsz a gyerekeddel amit akarsz...de ne sírjál majd itt a kérdéseiddel amikor valami baja lesz a picinek...
Tényleg meg kell nézni, hogy miből van! Ma sok már mindenben a tartósító, mesterséges színezék, stb. Ezért nem ajánlják. De sokszor hozzáteszik hogy főleg azoknak nem ajánlják nagyon korán, akiknek a családjában sok az allergiás, asztmás, és erre hajlamos ember. És fokozatosan kell bevezetni, így látod mi okoz nála gondot, és mi nem.
A másik(az egyik válaszolónak szól inkább) : a mai tápszerek már nem olyanok mint régen. Régen tényleg hízlaltak, stb, ma már ez nem így van, nagyon hasonlítanak a mai tápszerek az anyatejhez. Én ellenpélda vagyok a régi tápszerekkel kapcsolatban: 29 leszek, és én is tápszeres voltam 1 hós korom után, meg voltak teheneink, tejet ittam (nem tudom mikortól), de nem lettem nagy darab gyerek a tápszertől, egy évesen 9 kiló voltam, 3 évesen 13, 6 évesen 16. Évvesztes is vagyok emiatt.
És: a disznók nem mindenevők! (tudom, falun lakom, nekünk is volt), igenis nagyon válogatósak! Add a tyúkoknak, ha azok sem eszik meg, akkor rá lehet mondani, hogy senkinek se való!)
Bocs a részleges off-ért!
13.35-os.
Gratulalni tudok csak!!!
A tapszertol lett nagy a feje es attol hizott el ugye??
Te meg elhiszed ezeket a kb 100 eve kitalalt hiedelmeket?
A tehen meg biztos olyan fuvet legel ami mellett sosem ment el kocsi es igy marha egeszseges.....
Tok mindegy, hogy bolti "tej" vagy "valodi" tej.....nem azert lesz valaki allergias a tejre pl, mert bolti, hanem a laktozra vagy a kazeinre erzekeny.
Az mas dolog, hogy a tapszer sem a legjobb, de aki nem tud szoptatni valami okbol azert kell, hogy adjon valamit a babajanak......a lanyom is tapszeres es nem nagy a feje....sot nem is kover.
Nem hiszem el hogy nem adtatok még egyetlen babapiskótát sem a babáitoknak?!És mi a helyzet pl.a Milupa Vaníliás TEJBEDARApéppel???(4 hóstól)A H.A-at az orvos is felírja!Senki nem adott belöle mert dara van benne?Én nem nevelem burokban a babám de eszi a pépeket és babapiskótát is adok neki egyedül a tej nem jöhet szóba 1 éves kora elött!
Üdv.A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!