Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újpesti vagy környékbeli...

Újpesti vagy környékbeli anyukák! Nincs kedvetek tornázni jönni velem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen,adnak surranót hozzá!szombaton de. 10töl van,de van vasárnap is 16:00töl!én jobban szeretem szombaton,mert utána szabad az egész napom és nem kell azzal foglalkozni,h idöben hazaérjek,mert mennem kell!

én is féltem töle,de nem olyan vészes,mint hittem!nem azt mondom,h nem "döglöttem ki",de hisz ezért megy az ember,nem?ezért fizetsz,h lemenjenek azok a fránya kilók amik csak így mennek le

2010. máj. 17. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok!szerintem egy próbát megér!gyertek el szombaton,nézzétek meg és még mindig el tudjátok dönteni utána,h tetszik-e vagy sem!egyébbként aranyosak a lányok akik tartják és menet közben meg lehet állni pihizni,inni,pisilni,stb....
2010. máj. 17. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Én most szombaton biztos nem tudok, mert lakás-felújítunk, de jövőhéten tuti megyek. Jaj, alig vártam már a lakásos hétvégét, erre meg inkább mennék kangoozni...tipikus nő vagyok :D
2010. máj. 17. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:
na,tényleg nem vagy semmi:-)))))na de,majd akkor a jövö7en,de akkor már nincs KIFOGÁS!!!!!!
2010. máj. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!