Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az üveges bébiételt is fokozat...

Az üveges bébiételt is fokozatosan kell? szóval 1 üvegböl csak 2 kanállal adjak kostoltatni? Vagycsak akkor ha új iz van benne?

Figyelt kérdés
mert vettem sütötök,alma,barackosat,ebböl még a sütötököt és a barackot nem ette,akkor hogy?4,5 honapos a fiam
2010. máj. 15. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
én 6 hónaposan adtam először a kislányomnak bébiételt, 4,5 hónaposan... szerintem nem kéne. ha mégis ismerkedni akartok, evés előtt 1-2 kanál elég. ha nincs semmi allergiás vagy más jel 1-2 nap múlva jöhet néhány újabb kanállal. de csak akkor adj neki más izűt, ha az előzőt teljesen elfogadja, hogy ne legyen zavar.
2010. máj. 15. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én anno úgy csináltam, hogy adtam neki az almát, majd alma-sütőtök bébidesszertet, majd sima sütőtök üvegeset, aztán alma-barack bébidesszertet (nem üveges volt, hanem kis dobozos, 4 hós kortól adható az is). De nála nem tudtam soha pár kanálnál megállni, mert követelte.

De alapvetően tényleg csak pár kanállal adnék neki, és nem ezzel kezdeném a helyedben. Egyszerre csak egy újdonságot adj neki.

2010. máj. 15. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi majd nemsokára kezdjük, még én sem vagyok járatos, de ha ezt félretennéd? Gondolom van olyan is, hogy egy íz, legfejlebb azokat végig kóstoltatod (csak sütőtök, csak barack) és ha minden túl vagytok, akkor ezt is odaadod.
2010. máj. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!