Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most, hogy ilyen vacak, esős...

Most, hogy ilyen vacak, esős idő van, nem alszik többet a babátok?

Figyelt kérdés

13 hetesek vagyunk és igazából egész nap durmol. Kicsit aggódom, de mondjuk legszívesebben én is egész nap aludnék. Amúgy is sokat alszik minden etetés közben 1-2 órát.(ez nem gond?)

Nálatok mi a helyzet?

2010. máj. 15. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamivel többet alszik. Én is aludnék. Ne aggódj, használd ki az időt. Pihenés vagy házimunka...
2010. máj. 15. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 14 hónapos ebéd után elaludt és már lassan 3 órája húzza a lóbőrt, de legalább picit én is tudok pihenni, mert engem is elnyom ez a vacak idő.
2010. máj. 15. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:

most, hogy mondjátok! simán megfőztem, kitakarítottam, kimostam mindent, szinte csak szopizni kelt fel a drágám és már aludt is vissza. még pelus is félálomban cseréltem ! (na persze nem én voltam félálomban :-) )

most pihenek egyet én is...

2010. máj. 15. 16:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Jajj de jó, hogy ezt írjátok, már tényleg aggódtam.

Köszi! :)

2010. máj. 15. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:

9 hetes az enyém és szintén egész nap alszik. Eszik alszik. Máskor meg örülök, ha 1-2 órát alszik.

Na, nem baj, én is pihenek legalább kicsit, csak attól félek mi lesz északa.

2010. máj. 15. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én babóm ma lett 8 hónapos.Érdekes, de ma olyan nyugodt.Végignézte, ahogy kirámolom a szekrényt, hajtogatom a ruhákat, felmosok stb.Ilyen ritkán van.Ma, ha letettem valahova, ott szépen eljátszadozott.Még én is tudtam ma egy kicsit aludni.

Bárcsak minden napunk ilyen lenne!

2010. máj. 15. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is pont ez van. Ilyen vacak idő van és az egész éjszaka végigalvása után még d.e. is alszik 1 órát + d.u. is még 2-3 óra szunya van. 4 hós a fiam.
2010. máj. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!