Határértékes tarkóredőnél másnak beteg volt a baba,?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteki uh-n , mensi szerintután 12+6-on 2,9-et mértek. Menjek kombinált tesztre. Oké,tegnap magándoki. Elvileg 13+3-nak kekkett volna lennem. Doki semmit nem kérdezett,baba méretei alapján 14+4 voltam,nem is 13+3.
Ő szerinte nem beteg a baba,de csináltassuk meg a Niftyt. Jövőhéten szerdán veszi le a vért.
Nektek ilyen tarkóredővel mi volt? Beteg lett vagy egészséges? Annyira megijesztettek,már elkönyveltem,hogy vagy kromoszóma rendellenessége vam,vagy a 18 hetes uh-n kiderül majd,hogy szívbeteg.
2017. máj. 3. 07:03
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem várunk végül,ma vetetjük le. Az Istenhegyissel van szerződésben a doki,az egyetlen itteni orvos. Pestre május 15-re volt csak időpont már előző pénteken is,ezért maradtunk az itteni dokinál,különben ha lehetett volna,már aznap ott lettünk volna pesten,hogy megnézzék. Most beszélt a férjem a doktorral,ő azt mondta ugyanolyan pontossággak ad eredményt a nifty,mint a magzatviz vétel,így ő elsőnek inkább ezt javasolja. Köszönöm a sokbaba infot ! Remélem minden rendben éesz lesz,bár én nem vagyok sajnos ilyen pozitiv ember.
2017. máj. 3. 10:48
12/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat,remélem érthető,csak a telefon beszúr szavakat újabban...
2017. máj. 3. 10:49
13/13 anonim válasza:
Kisfiamnak 3,6 mm volt, chorionbiopsziára mentem, negatív lett, szív uh is rendben volt. Azóta már négy éves, a szobatisztasági problémát leszámítva minden rendben van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!