Majdnem 9 hónapos babám még nem eszik darabosat, baj?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem fogadja el a 8 hónapos bébiételeket. Átlagban a kecskeméti bébiételek jönnek be neki, 5 hónaposak. Mást el se fogad. Ökvendezik...mi a teendő ilyenkor? Nem gáz h még 5 hósat eszi?2010. máj. 15. 11:12
1/7 anonim válasza:
Nem, nem gáz, de vannak ha jól tudom 6 hós tól is. Amúgy ráér még a darabossal :) szép lassan, esetleg keverj mindig egy keveset a pépesbe
2/7 A kérdező kommentje:
ja! Fél évig kizárólag szopizott. Viszonylag hamar elfogadta a gyümiket. Nem volt gáz. Viszont a tejcsim azóta elment, tápszert szereti, 3x még azt eszik. Reggel, lefekvéskor, és éjjel amikor fölkel.
2010. máj. 15. 11:14
3/7 anonim válasza:
A darabostól az én fiam is öklendezett eleinte, kb. két hét alatt állt át:) Az öklendezés normális, hiszen most ismerkedik egy számára teljesen ismeretlen állagú kajával. Semmiről nem vagytok lekésve, nyugi. A fiam 10 hónapos, és csak a héten nem kellett pépesítenem, mert simán eszi a darabosat, mostanáig néha elfogadta, néha nem.
4/7 anonim válasza:
Nekem 13 hónaposan épp hogy csak a jó alaposan összetörteket tudja enni, öklendezik a mai napig egy-egy húsidarabkától, akár rizstől. De gyakorolunk gyümölcsön, törtkrumplin, azért mindig jobban megy :) Majd belejön :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem sincs semmivel lemaradva. Az enyém 15 hónapos lesz, és még mindig pépes főzeléket eszik, ha van benne darabos, attól öklendezik, és többet egy falatot sem hajlandó enni belőle. Itt olvastam valakitől, hogy ilyen esetben sok baba nem számít arra, hogy darabok is vannak a főzelékében. Úgyhogy én is azt csinálom, hogy vagy teljesen pépes, vagy falatokat adok. Ez így be is vált nálunk.
6/7 anonim válasza:
Nem gáz.
Az én fiam egy éves koráig nem volt hajlandó megenni a darabosat. A 8 hónaposaknak való bébiételt is csak egy éves kora után fogadta el.
Igaz neki nem volt foga egy éves koráig.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 15. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!