14 hónapos babám nem nagyon eszi a darabos ételt. Mit csináljak? Nem kell neki. Csak csipeget, de egész adagnyit nem eszik meg. Főzelékből is csak a pépeset. A darabosat kiköpi. Rágófoga viszont még nincs!
Ismerős.Első fiam ugyan ezt csinálta,nem aggódtam rajta,adtam neki pépeset,gondoltam majd később megszokja.Hát nem egészen így lett,nagyon sokáig bébikajáztunk,alig akart rendes ételt enni a leveseken kívül,a hústól egyenesen öklendezett.Mái napig rossz evő,pedig már 3 éves,de azért már javult a helyzet.
Második fiammal éppen ezért már elég korán megismertettem a darabos ételt,8 hónaposan már azt ette,eleinte neki sem tetszett,de kitartottam és megszokta.Mára már mindent gond nélkül eszik,amit főzök,1 éves.
Egyébként nem baj,ha nem eszik meg olyan sokat belőle,éhen halni nem fog.Inkább egyen 1-2 hétig kevesebbet,de szokja meg a rendes kaját,mert ennél már csak nehezebb lesz később.
Dettó! Én turmixolom neki a kaját :-)
A lányomnak most jönnek mégcsak a fogacskái :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!