Kislányom most 2 hónapos hülye kérdés de szerintetek tudja hogy én vagyok az anyukája? (gondolom a hangomból, az illatomból. De mégis? )
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 11:05
1/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem tudja, legalábbis én ezt tapasztaltam, igaz 1 hónappal volt idősebb a lányom mint most a te babád, amikor kórházba kerültem. Mikor hazajöttem állandóan hozzám akart jönni, elaludt a vállamon :) Igaz esténként volt ordítás mert gondolom jól megkeveredett hogy most akkor hogy lehet hogy eddig nem voltam otthon utána meg hirtelen visszacsöppentem. De szerintem tudta hogy én vagyok az anya :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem azt tudja konkrétan, hogy te vagy az anya, hiszen egyelőre nem is tudja mit jelent, inkább te vagy neki a fix pont, a biztonság, aki megvédi mindentől. Biztosan ismer, a hangod, az illatod, ahogy írtad is, és te vagy neki jelenleg a világ:)
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy tudja. Te ezt még nem vetted észre?
4/6 anonim válasza:
Hát, ezen én sokat bánkódtam, mert az én lányomnak aztán teljesen mindegy volt (láthatóan) nagyon sokáig minden... Hogy ki eteti, fogja, vigyáz rá, stb. Mindig magától aludt el, sőt, ott kellett hagyni egyedül. Persze biztosan "tudta", hogy én vagyok az anyukája, de én ezt csak kb. egy évesen vettem észre rajta. Most sem az a bújós, ölelgethető 15 hónaposan...
5/6 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszoló a számból vette ki a szót én is így érzem. köszi a válaszokat..
2010. máj. 15. 11:48
6/6 anonim válasza:
az én babám is elalszik egyedül, nem szabad ott se legyek mellette, bárkivel elvan, nem sír idegeneknél sem, mégis, mikor látja, hogy közeledek felé, elkezd „repdesni”, úgy örül nekem. Szóval a kettő nem zárja ki egymást. Azt szerintem nem tudja, hogy te vagy az anyja, csak azt, hogy te vagy az, akivel a legtöbbet van, aki a legtöbbet mesél neki stb. Szerintem egy ilyen kicsi még nem tudja, mi az, hogy ANYA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!