Szólnátok a barátnőtöknek, hogy valami nem stimmel szerintetek a babájával?
szerintem szólj neki.
kérdezd meg, hogy az orvos mit szól hozzá, hogy 10 hónaposan még nem csinál semmit, és javasold neki, hogy vigye el Dévény-tornára, mert az nagyon jó, jót tesz az izmoknak stb.
Nem azért rossz nézni,mert lesajnálom, félreértetettek, egyébként szólt már nekik az orvos minden hónapban,csak nem foglalkoznak vele,csak úgy szeretnék valahogy segíteni úgy, hogy ne bántsam meg őket,mert szeretem az egész családot.
aI INTELLIGENCIA MEG NEM TUDOM HOGY JÖN ID0E,INKÁBB EZ annál kérdés aki SZÓBA HOZTA.
nEM TUDOM MIÉRT KELL MINDIG ROSSZINDULATÚNAK LENNI,ÉN IS CSAK JÓT AKAROK, ÉPP EZÉRT NEM IS SZÓLTAM BELE SOSEM .
Szia, 2. vagyok.
Szerintem ilyen esetben ne szólj neki, ez nem életveszélyes helyzet. Ez legyen az ő dolguk.
Annak idején én azért szóltam a barátnőmnek a babája miatt, mert 3 hetesen még mindig nem nyerte vissza a születési súlyát, sőt egyre fogyott (nem volt elég teje az anyukának, csak nem vette komolyan, nem adott pótlást). A kisbaba kórházba került kiszáradás veszélyével.
Hogy 10 hónaposan nem ül, nem fog tárgyakat, ez nem életveszélyes szituáció, ezt hagyd rájuk. Én megértem, hogy nem jó nézni egy ilyen babát, de próbálj meg nem foglalkozni vele. Foglalkozzon vele a védőnő, vagy a gyerekorvos. Ez nem a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!