Szólnátok a barátnőtöknek, hogy valami nem stimmel szerintetek a babájával?
Én anno szóltam a barátnőmnek, de nem hallgatott rám soha, ment a feje után, kórházba is került a babája...
Próbáld meg, de csak akkor, ha tényleg "veszélyben van" a baba. Apróságokat hagyd rá.
Az én babám is olyan, mint a barátnődé! Még kúszni is csak most kezdett hátrafele és 10 hónapos már elmúlt. Ülni nem tud magától, mert az a mászásból alakul ki (már ha valaki nem kezdi el idejekorán ültetni - ezt mi nem tettük).
Én nem örülnék, ha szólnál nekem, sőt. Utálom, ha beleszólnak a dolgaimba úgy, hogy nem kérek tanácsot, én sem teszem ezt az ismerőseimmel -SOHA, pedig majd' mindenkinek tudnék mondani ezt-azt...Hajjaj... Pl. van olyan ismerősöm, aki rácsap(!) az ennyi idős babájának a kezére, ha kidob valami a fürdőkádból, azzal a célzattal, hogy "benevelje". /Már előre fél attól, hogy hisztizni fog a szupermarketben, pedig ez nagyon nem itt dől el...)
Ez a kicsi csak azt csinálja, amit bármelyik más baba: funkciójátékot gyakorol(na). Vagy van olyan, hogy a gyerek szinte egész nap járókában/kompban/kiságyban van.
A mozgásfejlődés miatt Szól majd a doki meg a védőnő, ha úgy gondolják - mi pl. havonta megyünk tanácsadásra.
Ja, és háton fekve jár a keze lába, ha örül valaminek :)
Hát nekünk is van egy ilyen ismerősünk és elmondanám h a védőnő meg a gyerekdoki nagyon nem szólt h vmi nem stimmelt....pedig nem stimmelt, mostmár hetek óta korai fejlesztőbe járnak...
Ő azt mondta , örült volna ha vki megmondja neki h inkább nézesse meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!