Anyukák ti milyen popsi krémet használtok?
Sudo a legjobb!
Mióta pelus lekerült sudo + canesten összekeverem és azzal ienem
A-vitamios patikait.
Sudocrem, NEogranormon nem napi használatra valók, hanem ha neadjisten a gondos ápolás ellenére mégis gond akad.
Sima gyogyszertari ...
Es soha egyik gyereknek sem volt piros a popoja :-)
És az miért baj ha van benne?
Utánakerestem és ezt tálaltam a Krémmánián:
"Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni. Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő. További információ a FutureDermen."
Tálaltam persze eléggé ijesztő dolgokat is, de azok az oldalak se tűntek szakértőbbnek ezeknél.
Én azt tapasztaltam hogy nagyon jól működik a Sudocream, és mivel nem tálaltam bizonyítékot arra hogy árt, így naponta kenem vele magam.
Gyógyszertárit.
Sok mást kipróbáltunk, mindegyiktől piros lett a popsija egy nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!