Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 honapos kisfiam raszokott...

8 honapos kisfiam raszokott kb. 1 honapja a cumira. Otleteket varok, hogyan tudnam leszoktatni rola?

Figyelt kérdés

Eddig csak este alvasnal hasznalta de mar koveteli babakocsizaskor es jatszaskor is persze az utobbinal nem adom neki inkabb lekotom a figyelmet. De ma eszrevettem hogy az ujjat kapta be. Nem akarom hogy raszokjon ilyenekre es nem ertem miert most jutott eszebe. Amikor ebren van 100%ban csak vele vagyok nem hagyom egyedul de persze van olyan mikor teljesen egyedul eljatszik orakat.Valtozo.

Ha most nem szoktatom le rola kesobb nehez lesz? Mikortol es hogy an kell?

2008. okt. 14. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Sztem hagyd a cumit.Szerinted könnyebb lesz 4-5 évesen is azzal küszködni,hogy az ujját szopja,ami mindig nála van?
2008. okt. 14. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már rászokott hagyd neki egyenlőre. Nekem mindkétt gyermekem cumis volt, nem származott belőle hátrányuk. Másfél két éves korban könnyebb leszoktatni róla őket.

akkor már értelmesebbek, jobban megértik. Nálunk a "róka elvitte" a fiam cumiát, két éves korban. Lehet hogy hazudtam neki, de bevált nem volt nyafizás. A kicsinél pedig ő maga dobta be a kukába és néztük ahogy elviszi a kukásautó, szintén két éves volt.Ha mégis leakarod most szoktatni, akkor egyszerüen tedd el és ne add ha kéri nyugtasd meg mással. Lehet hogy a cumit még hamar elfelejti csak az a baj hogy akkor ott az ujjacskája. Ha téged nem zavar a cumi akkor szerintem elalváshoz add neki.

2008. okt. 14. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, akkor hagyom meg a cumit ha kesobb mar okosabb es eltudom magyarazni neki hogy nem kell...
2008. okt. 14. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!