Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járt már vki úgy, hogy a...

Járt már vki úgy, hogy a párja nem kezdeményezte a 6 hét után a szexet? Nem kívánta, elszokott tőle, vagy volt más pszichés oka, hogy nem szexeltetek a 6 hét után sem?

Figyelt kérdés
Igen-igen, próbáltam vele beszélni, kezdeményezni, csak odabújni, bármi!!!! Mindent megtesz értünk, tudom hogy szeret minket és nem csal meg, de vmiért nem akar szexelni. Császáros voltam, még csak azt se mondhatja hogy ott jött ki a lányunk vagy vmi.
2010. máj. 14. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

09:07-es vagyok ismét.

Én szintén olyan vékony vagyok mint előtte,kicsit furcsa érzés, amikor ismerősök dicsérnek folyamatosan,hogy nahát milyen jól nézel ki,a párod igazán nagyon szerencsés,és biztos nagyon büszke rád.

Erre én csak mosolygok,de sírni tudnék.

Mondjuk az tény,hohgy ruhában jól nézek ki, de a bőröm szét van repedve a hasamon körbe végig, és a melleim mint az üres tejes zacskók, siralmas. De nyilván nem is ez okozza a gondot, hanem az hogy teljesen más ritmusban élünk,és a veszekedés is több így hát utána már haraggal nehezebb összebújni,sőt, nekem nem is megy.

2010. máj. 15. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
70%

szerintem tegyél meg mindent, hogy vissza- illetve elcsábítsd, mert egy felnőtt férfi esetében ne m normális, hogy egyáltalán nem él szexuális életet a feleségével! próbáljatok pettingelni, mint tinikorotokban, nem kell rögtön lepedőakrobatának lenni! és mondd el neki, hogy neked ez mennyire rossz, és hogy kívánod őt stb.stb.

attól, hogy lett egy babátok, ő még a férjed!

2010. máj. 15. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!