Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jön vissza állandóan...

Miért jön vissza állandóan babám fenekén a piros pöttyök?

Figyelt kérdés
Mióta elkezdtük a hozzátáplálást ezzel szenvedünk. Egyértelmű, h az almát nem adhatom,mert rögtön kiütéses lesz. Olyanokat sem, aminek köze van az almához (pl.: teában). Kaptunk az orvostól pelenkakiütérsre kenőcsöt, attól szépen el is múlik, de aztán pár nap alatt visszajön? Szerintetek mi lehet? Vagy másnál is elő szokott fordulni?
2010. máj. 14. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk eddig szerencsére nem volt ilyen gondunk,de sztem a legjobb a sudokrém. És gyakran cserélj pelust,mert azért a hozzátápitól már más a széklet. Még egy tipp:tejpépet,vagy tápszert kap e esetleg? mert lehet tejfehérje allergia,vagy tejcukor allergia miatt is.
2010. máj. 16. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nálunk is volt ilyen, kiderült a pelenkától volt. Az egyik fajtától lett kiütése, elmúlt pár nap alatt, ha Sudocrem-el kentem, majd visszajött. Lecseréltem a pelenkát 2-3 hónapja, azóta nem volt ilyen.
2010. máj. 16. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.Az én 6hós fiamnál is ugyanez megy.Sudokrémmel kenem elmúlik tőle de pár nap múlva megint kiüti.Mondjuk neki az almától nincs baja meg semmilyen gyümölcstől, csak a husitól.Azt mondta a védőnő hogy elvileg elkell múlnia hamarosan.Csak meg kell szoknia hogy nem csak tápszert hanem pépeket főzelékekek eszik és azt is mondta hogy a legtöbb babánál előfordul.
2010. máj. 16. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is egyszer a pelenkától jött ki. Először nem voltam biztos benne, hogy attól van, váltottam. Újra kipróbáltuk és megint piros lett a popsija.

2010. máj. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!