Teljesen kétségbe vagyok esve.6hetes babám arca tiszta piros pöttyös, állandóan viszket a szeme fölött, a homloka is. Miket egyek h ne csináljak neki bajt?
Szerintem az lehetett a baj h rengeteg tejet ittam, túróslepényt is sokat ettem. ma meg már marha keveseket evett.(úgygondolom h édessavanyú mártásos hús miatt...)de már nemtom!!!!!!!!!!!!
úristen ugye nem lesz tejérzékeny?!?!?!?!
mit egyek h ne legyen baj?!?!?!
vagy mit tegyek h ne viszkessen neki a pici arcocskája, a doktornő semmit sem mondott...
az egész teste pöttyös!!! a sok tej, tojás, bundáskenyér, tükörtojás ugye...
már nemtom mit egyek, terhesség alatt is diétáznom kellett, már alig vártam h jókat egyek, de nemlehet...
nem is bánnám, mert a lányom a legfontosabb, de egyszerűen nemtom miket!!!!!!!
Tőlük is kérhetsz segítséget:
Honnan veszed , hogy viszket? Lehet, hogy csak a melegtől pöttyös. Ezek nem olyan durva kaják, valamit csak enned kell!
Nem valami fürdető, vagy krém okozza?
Ki fogja nőni. Nyugi. És egyél. Ezekben nincs semmi rossz, amiket sorolsz. Bízd a doktorra, ne pánikolj itt!
Nehéz, sok mindenről le kell mondani.
Tejterméket max fél litert egy nap (ebbe beletarozik a tej, a joghurt, túró..mindne)
A tojást is mértékkel, vagy inkább sehogy.
Ne egyél puffasztó zöldséget, gyümölcsöt, csak almát.
Marad a hús, natúr, rántva, krumpli, rizs, egyszerű levesek, s kb talán ennyi, meg a víz , tea.. én 8 hónapig ezeken éltem, én is vártam, hogy ehesse már végre...
Tartott fél 4 hóig, most megint terhes vagyok, cukros, utána meg megint jön az egy év szoptatás...majd a harmadik baba.) De gyszer kell ezt végigcsinálni.
A dokinál meg ne hagyd magad, valamit kell adjon a kicsinek, ha vakarja. Nem koszmó véletlen?
Próbálj meg egészségesen táplálkozni + elhagyni az allergizáló dolgokat. Elsőnek a tejet!
Ha párolt brokkolit, répát, karfiol eszel rizzsel és husival, akkor nem lesz gond :)
Szia,
lehet,hogy nálatok nem így van,de az én babám is hat hetes volt és nekünk először csak pöttyök voltak,majd ezek pattanássá nötték ki magukat,majd végül az kifakadt és némelyik véres maradt.Mindenki azt mondta,hogy a tejcsitől van,majd szerencsére elvittem dokihoz és kiderült,hogy koszmó.Azért nem gondoltam,hogy az,mert nekünk is a szemöldökéből indult,az egy kicsit meg volt duzzadva és onnan az egész arcára terjedt.A fejbőrén semmi nem volt,mikor elvittem már a nyakán is voltak pöttyök.A doki felírt egy gyógyszertári kenőcsöt,ami elég drága volt,de már két nap múlva elmúltak a szörnyű pöttyök és most gyönyörű a babám arca,időnként újra előjön,de már az elején tudom kezelni a kenőccsel.Lehet,hogy nálatok nem ez van,de mi így jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!