Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha biztosra tudod, hogy nem...

Ha biztosra tudod, hogy nem értek haza ebédelni, szoktál főzelék helyett tápszert vinni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább főzeléket viszek, azt könnyebb melegiteni, enni is. Akkor előre úgy számolok, hogy egy büfében megmikróztatom. Olyan helyre nem megyünk gyalog, ahol nincs melegitési lehetőség, olyankor autóval megyünk, és a kocsiban van szivargyújtós melegitőnk.
2010. máj. 14. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
nem, az már nem lenne elég neki. mondjuk nem mindegy, hogy mekkora a babád. Az enyém 9 hós, már mindenképp kell neki a főzelék, valahogy mindig megoldom, hogy egyen szilárdat. Ha más nem volt, akkor üveges bébiételt evett a babakocsiban :)
2010. máj. 14. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerubb a fozeleket magammal vinni es megmelegittetni, mint tapszert adni neki ebedre. 15 honapos, o is meglepodne, ha azt kapna.
2010. máj. 14. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor bébiételt adok a babámnak. Olyat, amit nem kell melegíteni, pl gyümis husi.
2010. máj. 14. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ,hogy mennyi idős a babád.Az én lányom kilenc hónapos és ha tudom,hogy elkell mennünk valahova,akkor előre megfőzöm az ebédjét,azt bárhol fellehet melegíttetni.Sőt sokszor csinálom azt,hogy reggel elkészítem és forrón bébiételes üvegbe öntöm,rázárom a tetejét és így teszem el a cumisüvegtartóba,ami tartja kicsit a meleget.Az ebédre sokszor langyosra kihűl,így még melegíttetnem sem kell.Természetesen,ha váratlanul kell elrohannom,akkor vagy üveges bébiételt,vagy tápszert viszek.Többször voltam úgy,hogy tápszert kapott és mikor hazaértünk,akkor etettem meg rendes kajával,annyi,hogy esetleg kevesebb idő telik el a két etetés között,de egyszer-egyszer előfordulhat ilyesmi.
2010. máj. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!