Down szindromas a baba vagy megsem?
#4, ha nem értessz hozzá hülyeséget ne írjál. Az uh nem mindig ad egyértelmű eredményt, fals pozitív és fals negatív is előfordul. Kora miatt itthon mindenképpen erősen ajánlottak volna valamilyen genetikai vizsgálatot, nem ismerem az auszriai viszonyokat, de meglep, hogy ott ilyesmire nem hívják fel a figyelmet a terhesgondozás során.
Nem minden Down-osnak van szívfejlődési rendellenessége, szóval ez sem mond sokat. A vérvizsgálat el fogja dönteni.
De ha még Down-os is, ha legalább a szíve rendben, máris jobb. Elég gyakori probléma náluk. Na hátha minden jó lesz!
Mi pl. a down babát is megtartanánk, így nem szúrattunk a korom ellenére sem. De ez az én döntésem, nem pedig nem kaptam kellő tájékoztatást.
En sem csinaltattam 38 evesen semmilyen szurest de ha Downos baba lett vna is megtartottuk volna. (Fel evet dolgoztam down szindromas gyerekekkel 60 %teljes eletet elhet csak a kulso jegyek lathatoak..)
Termeszetesen kivanom a legjobbakat a baratnodnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!