Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Mecsek bébi teából mennyit...

A Mecsek bébi teából mennyit főztök le egy napra a babátoknak?

Figyelt kérdés
milyen mennyiségben kap belőle egy nap, és minden nap újat főzzek le?sajnos nagyon hasfájós és már minden mást próbáltam, de eddig semmi nem vált be.
2010. máj. 14. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem írtad, mennyi idős a babád... De ha hasfájós, gondolom max 5 hónapos lehet... Szerintem 200ml-nél többet nem nagyon érdemes,kb ennyit iszik meg. ÉS minden nap főzz újat. Én legalábbis minden nap új vizet forralok a picimnek.
2010. máj. 14. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok... Az Espumisan cseppet is próbáltad már? Nálunk csodát művelt. Pillanatok alatt hat. Ha próbáltad már, akkor bocsi.
2010. máj. 14. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:

holnap lesz nyolc hetes a kisfiam.Próbáltam már az Espumisant Infacolt és az Angol vizet is.

Akkor max.két deci vizet forralok neki és abból főzök teát.

köszi szépen a választ :)

2010. máj. 14. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
egy jó tanács amikor csinálod a teát és kb 2 dl akkor csak egy pillanatra tedd bele a filter h épp legyen szine a víznek ne legyen sőtét.én ugy csináltam h azert ne dobjak ki egy majdnem teljesen j de használt filtert h eltettem másnapra egy kitányérba lefedve.és semmi baj nem volt belöle.inkabb igy adom mint a két napos teát.remélem segítettem...
2010. máj. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!