A Mecsek bébi teából mennyit főztök le egy napra a babátoknak?
Figyelt kérdés
milyen mennyiségben kap belőle egy nap, és minden nap újat főzzek le?sajnos nagyon hasfájós és már minden mást próbáltam, de eddig semmi nem vált be.2010. máj. 14. 19:13
1/4 anonim válasza:
nem írtad, mennyi idős a babád... De ha hasfájós, gondolom max 5 hónapos lehet... Szerintem 200ml-nél többet nem nagyon érdemes,kb ennyit iszik meg. ÉS minden nap főzz újat. Én legalábbis minden nap új vizet forralok a picimnek.
2/4 anonim válasza:
első vagyok... Az Espumisan cseppet is próbáltad már? Nálunk csodát művelt. Pillanatok alatt hat. Ha próbáltad már, akkor bocsi.
3/4 A kérdező kommentje:
holnap lesz nyolc hetes a kisfiam.Próbáltam már az Espumisant Infacolt és az Angol vizet is.
Akkor max.két deci vizet forralok neki és abból főzök teát.
köszi szépen a választ :)
2010. máj. 14. 19:26
4/4 anonim válasza:
egy jó tanács amikor csinálod a teát és kb 2 dl akkor csak egy pillanatra tedd bele a filter h épp legyen szine a víznek ne legyen sőtét.én ugy csináltam h azert ne dobjak ki egy majdnem teljesen j de használt filtert h eltettem másnapra egy kitányérba lefedve.és semmi baj nem volt belöle.inkabb igy adom mint a két napos teát.remélem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!