Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Mecsek Baby teából mennyit...

A Mecsek Baby teából mennyit adtok a babátoknak és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba? Szopik, vagy tápszeres? Milyen okból kell neki tea? Talán hasfájós.

Ha hat hónapnál fiatalabb és szopik, és nem adnék neki külön teát, állítólag tápszer mellé sem kell. Ha idősebb, akkor annyit, amennyi jólesik neki. Hozzáteszem, két gyerkőcöm van, és sose ittak teát. Amíg lehetett szopiztak, mikor már több igényük volt folyadékra, csak vizet ittak. Nem csak én akartam így, azt szokták meg, és nem is fogadtak el semmi ízesített löttyöt.

2009. nov. 28. 14:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen hasfájós a babám. Szinte üvölt annyira fáj a hasa, a doktornő ajánlotta az Infacolt de attól csak még jobban üvöltött szegénykém. Egyébként nem ízesítem, csak leforrázom hagyom állni és kész. A kajája az kb. 30-40% anyatej a többi tápszer. 6 hetesek vagyunk
2009. nov. 29. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!