Válaszolnátok a kérdéseimre?
1. Hány gyermeked van?
2. Hány éves volt Anya és Apa a fogantatáskor?
3. Hányadik hétre születtek?
4. Természetes úton vagy császárral születtek?
5. Milyen terhesvitamint szedett Anya a terhesség alatt?
6. Hányszor volt ultrahang a terhesség alatt?
7. Szedett-e Anya barmilyen gyógyszert a fogantatáskor vagy a terhesség alatt? Dohányzott vagy alkoholt fogyasztott-e?
8. Érte-e nagyobb stressz az Anyát?
9. Egészségesek lettek-e a gyerekek? Ha nem mi a probléma és mikor derült ki? Első jelek?
Köszike
2 gyermekem (fél éves és 3 éves)
27 éves voltam az elsőnél, férjem 33
42. hétre indították, a másodiknál prog. császár 40. hét betöltésekor
császár mindkettő
Elevit
6-7 alkalommal volt UH
se gyógyszer se cigi se alkohol se stressz
semmi bajuk egyenlőre, KOP KOP
1. 3 - jelenleg 25, 17 és 13 évesek
2. 24/30; 32/38; 36/42
3. 39; 39; 38
4. Természetes úton mindhárom
5. elsővel csak folsavat meg vasat, ennek ellenére pár hónaposan injekcióban kellett vasat adni, olyan vashiányos lettem; a másik kettővel a CaliVita New Life nevű készítményét szedte, azt végig a szoptatás alatt is
6. Erre sajnos már nem emlékszem, elég régen volt (fiammal talán 3-4X, a lányoknál sem sokkal többször)
7. Gyógyszert nem max. fejfájásra vettem be valamit, ha nagyon rossz volt; terhesség előtt dohányoztam, amint megtudtam, hogy baba lesz, a lehető leghamarabb letettem (nem is bírtam volna, hánytam mindegyikkel, és extrém szagérzékeny lettem); alkoholt rendszeresen nem, csak alkalmakkor fogyasztok alapból, terhesség alatt egy pohár vörösbor vagy szilveszterkor pezsgő lecsúszott ugyanúgy, ha jólesett
8. Nem
9. Mint a makk! 25 év alatt a 3 gyerek összesen 10x sem volt komolyabban beteg
1 Kisfiunk van
Apa 33, Anya 29
41. hétre született
Téraránytalanság miatt császárral született
Terhesvitamint nem szedtem, hanem külön magnéziumot és c-vitamint
Havonta 1x volt uh, a végén már sűrűbben, nem tudom pontosan, mennyi.
Nem szedtem gyógyszert, néha amikor már tényleg nagyon fájt valamim, csak akkor. De ez a terhesség alatt kb. 2x fordult elő.
Nem dohányoztam és nem ittam alkoholt.
28. héten majdnem megszületett, az elég stresszes időszak volt, nagyon féltem, de igyekeztem nyugodt maradni és pozitív lenni
Tökéletesen egészséges Babánk született
1. 1
2. 18 és 22
3. 38
4. Természetes
5. Gravida
6. Összesen 7, ebböl 1 4d
7. Nem. Egyszer 1 pohàr bort mikor még nem tudtunk a terhességröl
8. Igen, halàleset a csalàdban
9.igen
màsfél éves lesz
1 kislány,5 hónapos
én 19, férjem 22
37.
természetes úton
nem szedtem
a kötelezők voltak,nem tudom az pontosan hány
gyógyszert nem szedtem,alkoholt nem fogyasztottam,dohányoztam de leraktam
nem
egészséges
1. 1
2. 28 es 29
3. 41.
4. Termeszetes
5. Femibion es rossmannos Vas vitamin felvaltva, neha egy kis Magnesol
6. Sokszor, sztem vagy 5szor megneztem 4dben
7. Kb 2000 miligramm (azaz baromi sok) aszpirint ettem 1 het alatt mert nagyon beteg voltam, horghurutom volt, meg nem tudtam h terhes vagyok. Terhesseg alatt az elejen kb 3x vettem be egy fel algopyrint, migrenre es fajo fogra. Sajnos vegig migrenes voltam es volt egy gyulladt fogam, de nem mertem ra tobb gyogyszert szedni, igy vegig szenvedtem a terhesseget. Sosem dohanyoztam es nem ittam, sem terhesen sem elotte (alkoholt eletemben nem ittam 1 kortynal tobbet mert utalom az izet)
8. Vegig dolgoztam, stresszeltem, sirtam, kb 4x kiborultam es hisztirohamot kaptam
9. Egeszseges, nagy baba lett, azota eltelt 8 honap es meg sosem volt beteg.
1. három
2. 31 évesek voltunk
3. ikrek 35 hétre, kistesó 40 hétre
4. császárral mindenki
5. az ikreknél Elevitet szedtem, a kicsinél valami bio cuccot, már nem tudom a nevét
6. ikreknél havonta, kb. félidőtől háromhetente, a kicsinél havonta, magánra mindig, az orvos rendelte így
7. nem szedtem gyógyszert, nem ittam alkoholt. Első terhesség pozitív tesztjéig dohányoztam, azóta nem dohányzom (de az váratlan terhesség volt, nem terveztük)
8. szerintem nem
9. a kicsi egészséges, az ikreknél egy éves korukban mondták ki, hogy egészségesek. Addig volt sok minden. Első jelek magzati kor 26 hetében voltak.
szívesen
1. 1, 9 hónapos lesz hétvégén
2. anya 23, apa 24
3. 40+6
4. természetes úton
5. semmilyet
6. kb 10-12x
7. terhesség elején Duphastont
Nem-nem
8. nem
9. egészséges
1. 2
2. 23-27 27-31
3. 40+
4.Természetes mindkettő
5.Elevit, Dm sajàtmàrkás
6. Ezt nem tudom pontosan
7. Nem szedtem gyogyszert, nem dohànyoztam, alkohol fogyasztàs volt amikor még nem tudtam hogy terhes vagyok
8. Nem ért
9.Egészségesek mindketten
1. Egy kislány, 22 hónapos.
2. Anya 26, apa 25.
3. 38
4. Császár
5. Femibion
6. 8x
7. Nem
8. Nem
9. Igen, egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!