Most komolyan ilyen gáz, hogy így hívom a kislányom?
Laura a neve egyébként. Szerintem ezzel nincs semmi baj, alapvetően egy normális névnek tartom.Lalának szoktuk becézni,én nagyon sokszor hívom tündérlalának mert nagyon aranyosnak tartom.Viszont már többen leszóltak,hogy úristen hogy hívhatom így amikor az egy kisfiú volt.Szerintem semmi baj nincs ezzel,gondolom csak kötekedni szeretnek az emberek,de erősítsetek már meg vagy írjátok már le hogy tényleg gáznak gondoljátok?
Nyilván egyébként nem érdekel és úgy hívom ahogy én szeretném.
Szerintem semmi gond nincs ezzel!Én is mondtam már a lányomnak h " na mit csináltál megint tündérlala?"
Ne is törődj velük!
En Alexanderomat szoktam Lexezni.
Zalánomat pedig Zuminek hivom.
Meg harmatos rozsaszalamnak,es szoszkenek,szokenek,szepszemunek,es mikor epp milyen hangulatban vagyok,meg cicazni is szoktam a fiaim.....
Mondjuk aki ismer az ezen nem lepodik meg,de ismeretlenek biztosan fordultak mar utanunk 😂😂😂😂
Ezzel ne foglalkozz.
Semmi gáz nincs ebben. Anyukám Györgyi, és évekig Gyurizták a kollégái, merő szeretetből.
Ráadásul a Lala még csak nem is ennyire egyértelműen fiúnév szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!