Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki babájának ad rizstejet,...

Aki babájának ad rizstejet, az hány ml-t ad neki naponta?

Figyelt kérdés

Mi tápszer helyett isszuk ezt,mert a tápszertöl öklendezett a babám,ugyh orvosi tanácsra váltottunk erre,a fözelékébe is ezt szoktam neki tenni,meg a tejpépet is van mikor ezzel keverem neki össze!

Ti mennyit adtok a babának naponta és mennyi idös a kicsi?

2010. máj. 14. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
érdekes, a mi dokink tiltja a gyerek 1 éves koráig!
2010. máj. 14. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem miért tiltja a doki, hiszen akár otthon is készíthetsz rizstejet, rizs áztatásával és főzésével, kicsi cukor és só hozzáadásával. Rizset pedig ehet a manó. Nem kevered valamivel?
2010. máj. 14. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. máj. 14. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Szerintem is kevered kedves elsö,a szójatejet vagy más néven szójaitalt tiltják 1éves korig!

A manók tényleg ehetnek rizst is,és rizstejet is,nekünk ugy mondta a doki,h 4hónapos kortól ajánlja tápszer helyett is,mert ugyanolyan tápláló mint a tápszer és egészséges is!

2010. máj. 14. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Tápszzer helyett én nem adnám, hiszen ez nem állati eredetű ugyebár, nem azok az anyagok, vitaminok, fehérjék vannak benne mint a tápszerben vagy a tejben. Tejalapú dolgokra szüksége van a szervezetnek. Én is csináltam vele főzeléket, tejbegrízt, gyümölcslevest, mindenfélét (a puding nagyon rossz vele), de mellette ivott tápszert, lényegében a tehéntejet helyettesítettem vele másfél éves koráig.
2010. máj. 14. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!