Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van, aki naponta 2x ad főzelék...

Van, aki naponta 2x ad főzeléket a babájának?

Figyelt kérdés

A dokinő azt mondta, hogy délben, délután főzit adjak. A déli az ok, de délután inkább tejpépet, vagy gyümit szeretnék adni, szerintem felesleges 2x főzelék. Szerintetek? 6 hónapos múlt, reggel tápot kap, 10 órakor gyümölcsöt délben főzeléket, uzsonnára eddig tápot kapott, ma szeretnék HA tejpépet adni Neki, este táp.

Előre is köszi a válaszokat!

2009. jún. 25. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
tök jól eteted. egy 6 hónaposnak nem kell 2-szer főzelék!
2009. jún. 25. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem mikor a fiam nem fogatta el a tejpépet akkor mondta azt a védönő hogy adjak neki kétszer főzeléket délben és este.
2009. jún. 25. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
én kétszer adok neki főzeléket, mert a tejpépért nincsen oda. reggeli tápszer, tízórai gyümölcs, ebéd és uzsonna főzelék, este tápszer megint. próbáltam, hogy du is gyümit adok neki, akkor mindig felkelt éjszaka enni. van, hogy még így is eszik éjjel, de nem mindig.
2009. jún. 25. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. elfelejtettem írni, hogy az én fiam már 9 hós múlt, és kb egy hónapja etetm csak így, előtte uzsira is gyümölcsöt evett.
2009. jún. 25. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
A mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy naponta 3X egyen főzeléket, a gyümölcs csak nasi legyen.
2009. jún. 25. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!