Hogy tetszenek ikreknek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Ikreink lesznek két kisfiúnk, ezeket a neveket választottuk:
Zente és Áron
Mi a véleményetek? Szerintetek jók így együtt?!
Esetleg más ötleteitek vannak?
2017. ápr. 19. 14:23
1/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek külön is és együtt is :)
2/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha a vezetéknévvel jól hangzik, akkor jó. (a vezetéknévvel fogják együtt használni később, nem a testvér nevével)
4/21 anonim válasza:
Nekem a Zente olyan ,,különlegesebbnek" hangzik, mint az Áron, talán ezért tűnik úgy mintha nem lennének egyensúlyban. Ha fiúikreim lennének, Andornak és Dénesnek hívnám őket :)
5/21 anonim válasza:
Jók! Áron az egyik kedvenc nevem :)
Nekem tetszik, hogy egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, nem kezdődnek ugyanolyan betűvel, nem ugyanaz az dallamuk. De mégis passzolnak egymáshoz.
6/21 anonim válasza:
Nekem különösebben nem tetszik, de ha passzol a vezetéknevetekhez és ezt választottátok, akkor csak rajta. Jó egészséget kívánok a viselésükhöz!
7/21 anonim válasza:
A Zente nem tetszik, nem is tudtam, hogy név. Az Áron jó, se sok, se kevés, minden életkorban viselhető.
8/21 anonim válasza:
Teljesen más stílus a 2 név. Nem igazán illenek össze, de mindkettő szép név. Végre valaki normális nevekben gondolkozik.
9/21 anonim válasza:
Páromat hívják Áronnak (Áron Sebestyén a két keresztneve) így eleve tetszik a név! A barátunk kisfia Zente lett, nagyon különleges a hangzása.
10/21 anonim válasza:
Jól hangzik, de nekem Soma és Döme a kedvencem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!