1/17 anonim válasza:
Szánalmas. Ahogy a klónnak öltöztetett ikrek is. Ne csinálj belőlük bohócot, kérlek. Mi is majdnem ikrek szülei lettünk, úgy készültünk, hogy még véletlenül se legyen hasonló nevük.
2/17 anonim válasza:
Szerintem nem hangzik jól , bár én Zaranak nem is nevezném egyáltalán a gyerekem.
Lara, Zia
Lara, Zorka
Lara, Lora (bár ez is kicsit Butan hangzik€
Lara, Zoé
4/17 anonim válasza:
Én nem adnék ikreknek hasonló hangzású nevet, ahogyan egyforma ruhába se öltöztetném őket. Aranyosnak tűnhet, de ők akkor is két külön egyéniség, nem egymás tükörképei.
5/17 anonim válasza:
Szívás lenne. Sok ikerpár van a családunkban, de nem hasonló névvel. Ígyis összekeverik őket ! A Lara még elmegy, de a Zara szörnyű. Ha divatos akarsz lenni, akkor Lara - Léna / Leijla. Minden 3. anyuka ezeket adja.
6/17 anonim válasza:
legyen luke es leila. a zara az nagyin nem jo, a lara meg epp elmegy. de ami nektek tetszik, max megszivatjatok egy eletre a gyereket.
7/17 anonim válasza:
Borzaszto.
Annyi szep nev van. Ezeket soha nem adnam.
8/17 anonim válasza:
Ne adj nekik hasonló hangrendű neveket. Igaz, szoros kapcsolat lesz közöttük, de pici koruktól külön személyiségek lesznek (mégha egy petéjűek is, és a kívülállók tök egyformának látják őket).
Nekem ugyan fiú-lány ikreim lesznek, de abszolút különbözően hangzó neveket választottam nekik. (Ha lányok lettek volna mindketten, akkor is; én pl. a Viola és a Niké neveket szántam volna nekik)
9/17 anonim válasza:
szörnyű, önmagában is mindkettő.
10/17 anonim válasza:
ettől a két névtől ráz a hideg, valahogy egy yorki jut eszembe róluk, nem embergyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!