3 hónapos kislányom anyatejes, de hozzá kell táplálnom. A tápszert kihányja, a gyermekorvos bébiételt javasolt?
Legalább 4 hónapos koráig nem tudjátok kibekkelni?
Egyébként vidám, kiegyensúlyozott, jól fejlődő baba?
Én is felkeresnék egy gasztoenterológust.
Nekünk sem vált be semmi fajta tápszer,csak kizárólag a peptisorb,a neocate és a neocate advance.Ezeket nálunk a legtöbb patikában rendelni kell(pedig városban lakunk),olyan ritkán kellenek (no és olyan drágák...).De a gasztoenterológus kiírta 90%ra receptre.A mi fiunknak súlyos emésztési problémái voltak,de mindenki szerint normálisan fejlődött(anyatejes volt,mint utóbb kiderült,4 hónaposan azért kezdett el fogyni nagyon gyorsan,mert kb 10%-át emésztette meg az anyatejnek.)
Na,mi ekkor fordultunk szakorvoshoz,voltunk kórházban is,ott sem jöttek rá,de a 3. maszek orvos kiderítette mi a baj,felírta a jó tápszert. Megszűnt a reflux,a hányás,öklendezés,megállt a fogyás.Emellett szigorú tejmentes diétát is kellett tartanunk 2 éves koráig.
Hát,így lett tejtestvére a gyerekünknek,mert az anyatej onnantól másik babának ment.
A 19-es kérdés igen jó! Én sem jöttem rá. Ha egyáltalán vanvmi probléma, gondolom a profi szopis tanácsadás már megvolt. Mert emlegettünk már minden gyógyászt,csak azt nem akiknek ez a szakterülete...
Vagy elsiklottam fölötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!