Te hozzámennél egy olyan férfihoz, aki megmondaná: ragaszkodik ahhoz, hogy az első fiúgyermek az Ő keresztnevét örökölje?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 14:34
21/23 anonim válasza:
Számomra felfoghatatlan hogy ez a házasság kikötése!
Válaszolva a kérdésedre , nem nem adnám a gyerekemnek az apja nevét. Nálunk nem divat, de a pároméknál sem
22/23 anonim válasza:
Itt nem arrol van szo, hogy csak akkor veszi el, ha a fiu az o nevet kapja neg. Egyszeruen csak szeretne a ferfi, ha igy lenne, de nem kototte a hazassagot ehhez!!!
23/23 anonim válasza:
Hozzámentem :) Bár csak említésszinten mondta hogy náluk ez hagyomány, apja, bátyja, unokaöccse is István pl. Neki normális jó neve van, de nem akartam hogy ugyanúgy hivják a leendő fiunkat. Mire terhes lettem elkezdtünk nevet keresgélni addigra le is tett róla magától (na jó a kapcsolatunk alatt parszor említettem hogy felejtse el)... Aztán találtunk egy nevet ami mindkettőnknek tetszett és az lett a befutó. De ha nagyon erősködött volna meggyőzhetetlenül nem az az ember lett volna akivel eljutottam volna idáig. Te tudod kihez akarsz hozzá menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!