Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S o s! nagyon aggódom, mit...

S o s! nagyon aggódom, mit mondotok erre? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kislányom tegnap volt 5 hetes,ma voltunk tanácsadáson.3750gr.,fejk.36cm,mellkas36cm született.Ma megmérték a fejét,39cm,súlya 5kg és küldenek feji uh-ra,mert vízfejűség gyanúja áll fenn.Szerintetek ez normális érték?Amúgy nyugodt,jó baba,néha hasfájós,de már annyira beparáztam,a neten is olvasgattam erről,hogy műtét meg minden,szellemi fejlődési elmaradottság,stb:(((((
2010. máj. 13. 19:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

nyugodj meg először is! a kutacsa kiemelkedik?

remélem, csak gyanú marad....

szerintem egyikünk sem tud mit mondani, a vizsgálaton kiderül.

de bíztatni azt tudunk!

2010. máj. 13. 19:42
 2/22 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok mit mondani.

De nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen.

Mikor kell mennetek?Majd írd meg mit mondtak, de remélem minden ok lesz.

2010. máj. 13. 19:44
 3/22 A kérdező kommentje:
nem,nem emelkedik ki,nem is látszik,csak ha kitapintom.
2010. máj. 13. 19:44
 4/22 A kérdező kommentje:
a dokinő azt mondta,megpróbál holnapra időpontot szerezni.most meg nem elérhető,reggel megpróbálom újra hívni,hátha mehetünk már,mert a hétvége nagyon hosszú és addig biztosan megőrülök.
2010. máj. 13. 19:47
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem értem a dolgot! 5 hét alatt nem sok a 3 cm növekedés... Mekkora a pici kutacsa? Gondolom, inkább arról lehet szó, hogy az orvosotok mindenképpen ki szeretné zárni az esetleges betegséget és ezért küld uh-ra...
 6/22 anonim ***** válasza:
szia mi 3900g,fej33cm,mell 34cm-rel születtünk 5-hetesen volt 4520 36cmfej mell37cm.Szerintem normális érték.De te is csak látnál valami fucsát rajta ha lenne.Születésénél nem mondtak semmit?
 7/22 A kérdező kommentje:
a kutacsa 3cm-3cm.meg azt mondta,nem emeli elég jól a fejét,meg néha megremeg az alsó ajka amikor türelmetlen,vagy ha felemelem.
2010. máj. 13. 19:50
 8/22 A kérdező kommentje:
születésnél és a kórházban is minden rendben volt,nagyon aranyos jó baba,már mosolyog rám,figyelget,hallgatózik.
2010. máj. 13. 19:53
 9/22 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást,remélem jó híreket írhatok majd.
2010. máj. 13. 19:56
 10/22 anonim ***** válasza:
A szájremegés az idegrendszer fejletlensége miatt is lehet, ez sok babánál van még ilyen idősen. Hogy mennyire emeli a fejét egy újszülött, az is változó. Szerintem inkább alapos a doki... Írod, hogy már mosolyog is a babád... Remélem, igazam lesz és nem lesz semmi :))
2010. máj. 13. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!