Van olyan Anyuka, aki néha kiabál (t) pici babájával, de le tudott róla szokni?! Hogyan?
Lelkifurdallásom van, hogy ha pl nyűgös a fiam egy idő után nem bírom idegekkel és kiabálok vele. Nem vagyok büszke rá, sőt. Szeretném, ha ez soha többé nem történne meg, de nem tudom hogyan szokhatnék le róla. Talán, ha valakinek már sikerült, az tudna nekem is segíteni.
Köszönöm!
Nagyon köszönök minden eddigi választ.
8 hós múlt a kisfiam. És a legrosszabb az egészben, hogy általában egy tüneményes baba. Tudom az eszemmel, hogy nem direkt csinál rosszaságból olyasmit, ami miatt rákiabálok.
De pl amikor egyszercsak szopizás közben belém mar vagy kitépi a hajamat, hirtelen nem megy h. szépen elmeséljem neki, hogy anyának fáj, ha ezt csinálja, hanem hirtelen rákiabálok. :((( Ennek leküzdésén még sokat kell dolgoznom.
Az egyéb helyzetekben, amikor a cérna "lassabban szakad", próbálni fogom ezt a kimegyek a szobából módszert. Már gondoltam rá, csak olyan hülye vagyok, hogy nem jutottam el a kivitelezésig :(((.
Nagyon igyekezni fogok leküzdeni magamban ezt, mert tudom, hogy nem jó és egyre közelebb állunk ahhoz, amit az utolsó írt (mert már volt olyan, hogy csak jobban rázendített, amikor ráripakodtam :()
Gondolom magától értetődő, hogy én is mindig megbánom és bocsánatot kérek a kisfiamtól.
Mégegyszer köszi a támogatást!
Szia!Már egy ideje gondolkodom rajta,hogy kiírjam-e ugyanezt a kérdést...Aztán inkább mégsem kérdeztem,nem akartam vitát gerjeszteni...Sajnos velem is előfordul...Valaki írt a vérmérsékletről,hát az én vérmérsékletem sajnos eleve ilyen...DE!!!!Mivel én ezt tudom magamról,egyre inkább tudok uralkodni magamon.Sajnos még mindig előfordul néha,de mostmár hagyom inkább nyűgösködni pár percig az ágyában,amíg én kivonulok lehiggadni.Másik rossz szokásom,hogy én sajnos csapkodok is.Szerencsére a babám mindig KINEVET!!!!☺
De tényleg egyre könnyebb,és ennek nagyon örülök,mert nem szeretném,ha hozzászokna,hogy anya kiabálós...Nem erről álmodoztam terhesen,hanem harmóniáról!!☺
Sok sikert és kitartást kívánok Neked,és mindenkinek akivel előfordul hasonló!! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!