Van olyan Anyuka, aki néha kiabál (t) pici babájával, de le tudott róla szokni?! Hogyan?
Lelkifurdallásom van, hogy ha pl nyűgös a fiam egy idő után nem bírom idegekkel és kiabálok vele. Nem vagyok büszke rá, sőt. Szeretném, ha ez soha többé nem történne meg, de nem tudom hogyan szokhatnék le róla. Talán, ha valakinek már sikerült, az tudna nekem is segíteni.
Köszönöm!
olykor mindenkinél elszakad a cérna.
mekkora a babád?
ha túlzottnak érzed a reakciód, próbálj uralkudni az érzelmeiden. én úgy csinálom, hogy az utolsó pillanatban, mielőtt pattannék vmi édes és aranyos mozzanatára gondolok a kisfiamnak.
és van, hogy nem sikerül és erélyesen rászólok.
Hiába próbál uralkodni magán az ember, néha-néha elszakad a cérna és akkor van kiabálás, de csak egy két szó erejéig :) szerencsére nem vagyok ideges típus, de néha elpattan a cérna.. amikor megnyugszom akkor bocsánatot kérek a kisfiamtól és megyünk tovább :)
Szerintem egyszer-egyszer belefér :)
8 hós kisfiú anyukája
Számolj el 10ig, menj ki a szobából (addig had sírjon picit), fújj egy nagyot. Nekem eddig ezek bejöttek.
Én ma kiabáltam először rá (ill. csak rászóltam erélyesebben), bár még csak 3,5 hós a lányom. Ma jött meg először és ingerlékeny lettem. Rászóltam, utána meg elsírtam magam :(
Tudom nem teljesen idevág, de jól esett kiírnom magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!