Normális, hogy 11 hónapos kislányom semmilyen játékhoz
nem kötődik?
Figyelt kérdés
A mindenféle plüss állatok teljesen hidegen hagyják, nincs kedvenc alvós sem, a többi zenélő, színes szagos játék is kb egy-két percre kötik csak le. Ellenben minden más érdekli, ami tiltott, bútorok, kábelek, bármi, amivel nem szabadna játszania.
2017. ápr. 16. 19:04
1/10 anonim válasza:
Szerintem pont ez a legnormálisabb. Kap annyi "védelmet, oltalmat"a szülőtől, hogy nincs igénye annak pótlására, pl nyuszit szorongatni.
Így nem alakul ki függőségekre, potszerekre sem hajlam. Pl felnőtten ha ki is próbálja a cigit, ő az, aki le is fogja tenni.
Szerintem ez pozitív. Fel tudja önmaga dolgozni a történteket, elég a szülő nyújtotta biztonságérzés.
2017. ápr. 16. 19:17
2/10 anonim válasza:
Ismeros gyerekek kozul eleg soknal nincs se alvosallat, se kedvenc pluss. Kisfiamnal van, de ez gyerekfuggo.
2017. ápr. 16. 19:17
3/10 anonim válasza:
Amit elso ir, az sem igaz egyebkent. A teljesen normalis, ep gyerekek is kotodhetnek jatekokhoz.
Szoval mindket viselkedes normalis, nem kell a pszichoblabla :)
2017. ápr. 16. 19:18
4/10 anonim válasza:
Most olvasom a plussallat es cigi kozotti kapcsolatot :))))) Semmi osszefugges, soman letettem a cigit egyik naprol a masikra amikor eldontottem, pedig kisiskolas koromig hordoztam a kedvenc allatkaimat. Tesom lancdohanyos, 10 eve. Nem volt hurcibalos plusse.
2017. ápr. 16. 19:24
5/10 anonim válasza:
Én 7 éves koromig kötődtem egy plüsshöz és nincs semmi féle függőségem. Mindenki magából indul ki persze.
2017. ápr. 16. 19:35
6/10 anonim válasza:
Jellemzően nem 11 hónaposan szoktak plüsst, egyebet választani maguknak, hanem 2-3 éves kor között, a közösségbe kerüléssel egy időben. Nincs lekésve semmiről, de az se baj ha később se választ.
2017. ápr. 16. 19:56
7/10 anonim válasza:
Az enyém másfél évesen kapott egy játéknyuszit, és este már azzal aludt. Azota többnyire kell neki, bár, anélkül is el tud aludni, olyan nagy függőség nincs. Előtte semmi ilyen nem volt, még cumi sem kellett neki . egyébként napközben nem játszik a nyuszi val, csaj nagyon ritkán.
2017. ápr. 16. 21:26
8/10 anonim válasza:
Ekkor még a lányomat se érdekelte. Most 20 hónapos, kb egy hónapja van kedvence. 4 hónapos kora óta van ilyen alvókája, nem foglalkozik vele, most letz sztár egy plüsskutya ami akkora mint ő. :) Teljesen normális hogy még nem kötődik semmihez.
2017. ápr. 16. 21:39
9/10 A kérdező kommentje:
Nem is az aggaszt hogy nincs kedvenc plüss mert ahoz még pici, hanem hogy egyáltalán nem érdeklik , de még a játékok sem
2017. ápr. 17. 16:07
10/10 anonim válasza:
Az én lányomnak 3 évesen lett kedvenc babája, de nem alszik vele, nem visszük magunkkal, de mégis kicsit kiemelten szereti.
Alvókája csak az oviban lett,akkor is azért mert a többiek vittek, szerintem magától nem jutott volna eszébe.
Fiam 2 éves, neki is mindig más az aktuális kedvenc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!