Miért kell támadni, amiért felteszek az Instagramra képeket a babával, babáról?
Van egy féltestvérem, most lesz majd egy éves.
Én egyetemista vagyok, de van, hogy eljönnek Szegedre anyával, vagy itthon én vagyok vele, megyünk erre-arra. Instagramon ezért van fent róla/vele pár képem (szám szerint 14 darab), vagy kint van egy videónk InstaStoryban, vagy Snapchatezünk. Sokan "followolnak", közülük talán 300-400 embert ismerek, de még kevesebbet követek én.
De ma is feltettem egy képet a húgommal és teljesen ismeretlenek hozzászólnak, hogy a képen lévő dolgok közül melyikért dolgoztam én meg, és gyönyörű példa vagyok a gyerekem előtt (mikor a kép mellé oda van írva, hogy " 'sis" ). De szerdán egy bulizós képet tettem fel, aztán másnap is az éjszakáról, és egy anyuka odaírja, hogy tipikus 2017-es anyuka, ő bulizik, a gyereket meg majd felneveli valaki.
Mikor fél éves lett, feltettem egy közös képet rólunk, amin rajta is farmering volt és Vans cipő, valamint rajtam is ugyanez és az volt a kép címe, hogy "fél éve diktáljuk együtt a divatot", mire vagy 5 komment jött, hogy mégis hogy van felöltöztetve, és rengeteg tanács, hogy ez milyen kényelmetlen neki és én KÍNZOM őt. Fura, a többi embernek valahogy nem ez jutott azonnal eszébe...
Komolyan nem tehetek fel képeket róla, vagy vele együtt, mert pár ember azonnal nekem esik úgy, hogy nem is tudják, hogy kicsodám a baba?
Látszik, hogy fiatal vagyok, amúgy is kinézek a 18 évemmel kb 16-nak és ha jobban megnéznék az adatlapomat, látnák, hogy nem igazán tervezek még családot. Vagy minden fiatal anyát így támadnak? Ez miért jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!