Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell támadni, amiért...

Miért kell támadni, amiért felteszek az Instagramra képeket a babával, babáról?

Figyelt kérdés

Van egy féltestvérem, most lesz majd egy éves.

Én egyetemista vagyok, de van, hogy eljönnek Szegedre anyával, vagy itthon én vagyok vele, megyünk erre-arra. Instagramon ezért van fent róla/vele pár képem (szám szerint 14 darab), vagy kint van egy videónk InstaStoryban, vagy Snapchatezünk. Sokan "followolnak", közülük talán 300-400 embert ismerek, de még kevesebbet követek én.

De ma is feltettem egy képet a húgommal és teljesen ismeretlenek hozzászólnak, hogy a képen lévő dolgok közül melyikért dolgoztam én meg, és gyönyörű példa vagyok a gyerekem előtt (mikor a kép mellé oda van írva, hogy " 'sis" ). De szerdán egy bulizós képet tettem fel, aztán másnap is az éjszakáról, és egy anyuka odaírja, hogy tipikus 2017-es anyuka, ő bulizik, a gyereket meg majd felneveli valaki.

Mikor fél éves lett, feltettem egy közös képet rólunk, amin rajta is farmering volt és Vans cipő, valamint rajtam is ugyanez és az volt a kép címe, hogy "fél éve diktáljuk együtt a divatot", mire vagy 5 komment jött, hogy mégis hogy van felöltöztetve, és rengeteg tanács, hogy ez milyen kényelmetlen neki és én KÍNZOM őt. Fura, a többi embernek valahogy nem ez jutott azonnal eszébe...

Komolyan nem tehetek fel képeket róla, vagy vele együtt, mert pár ember azonnal nekem esik úgy, hogy nem is tudják, hogy kicsodám a baba?

Látszik, hogy fiatal vagyok, amúgy is kinézek a 18 évemmel kb 16-nak és ha jobban megnéznék az adatlapomat, látnák, hogy nem igazán tervezek még családot. Vagy minden fiatal anyát így támadnak? Ez miért jó?

2017. ápr. 15. 14:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
72%

Szegény testvéred!

Ő beleegyezett b+, hogy vele majomkodj?

Ő is pénzt akar keresni?

2017. ápr. 15. 15:10
 12/33 A kérdező kommentje:

Nem is a legfőbb célom a pénzkereset, egyszerűen csak örülök, hogy sok embernek tetszik, amiket fotózok, kiteszek.

Persze, kapok ajánlatokat, meg minden, de nem ezért szeretek Instagramozni.

Utolsó, te hogy veszed a bátorságot, hogy ilyen stílusban válaszolgass?

2017. ápr. 15. 15:13
 13/33 anonim ***** válasza:
68%
agyrém, hogy te egyetemista vagy. followolnak, aha...
2017. ápr. 15. 15:19
 14/33 A kérdező kommentje:
Követnek más szóval. Ezt nagyon nem lehet máshogy kifejezni.
2017. ápr. 15. 15:20
 15/33 anonim ***** válasza:
77%
Te hogy veszed a bátorságot, hogy egy ártatlan, magatehetetlen, tiltakozásra képtelen gyereket kiegészítőként használj?
2017. ápr. 15. 15:20
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

Majd ha felnősz akkor rájössz hogy nem te vagy a világ közepe. Sok ember, sok vélemény van a világon és nem csak egyetlen egyetemes igazság létezik (és ez pláne nem a te véleményed).

Ha a reflektorfénybe vágysz számolni kell azzal is hogy lesznek negatív kommentek.

2017. ápr. 15. 15:21
 17/33 A kérdező kommentje:

15-ös, ezt a témát te kicsit túlreagálod, úgy érzem... :D:D

Utolsó, nem az igazsággal van bajom. De szerintem felesleges úgy beszólogatni más képei alatt, hogy semmit nem tud az illetőről.

2017. ápr. 15. 15:27
 18/33 anonim ***** válasza:
89%
Azoknak a hiressegeknek is vannak negativ kommenteloik, akik valoban letettek valamit az asztalra. Ne csodalkozz, hogy egy no name tininek meg plane vannak, ez a "hirnev" atka. Ha nem tudsz vele megbirkozni, nem valo Neked a reflektorfeny. Nem is tudom miert nem szamoltal ezzel elore....honnan a csudabol gondoltad, hogy Neked csak pozitiv hangvetelu kommentek jutnak majd?
2017. ápr. 15. 17:24
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem h miért akadtál ki. Ha ennyi követőd van és ráadásul még szükséged is van rájuk akkor nyugodtan lenyelhetsz pár negatív kommentet. Amit főztél azt eszed, ez ennyire egyszerű.
2017. ápr. 15. 18:35
 20/33 anonim ***** válasza:
74%

Követnek más szóval

Ja, hogy ki lehet fejezni magyarul is? Szánalom a köbön.

2017. ápr. 15. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!