Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elvinnetek egy hat honapost...

Elvinnetek egy hat honapost eskuvore?

Figyelt kérdés
Szoptatok es nem szivesen hagynam itthon meg igazabol nem is helyben lenne az eskuvo es ejjel jonnenk meg.
2017. ápr. 12. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4%
Nem, de én se mennék.
2017. ápr. 13. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Kötelező elmenni az esküvőre? Melyik a fontosabb?
2017. ápr. 13. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Férjem öccse nősült amikor 7 hónapos volt a fiunk. Férjem volt a tanú, nyilván mentünk. Az ország másik végében volt. A szertartást szerencsére végigaludta kendőben, szoptatni el tudtam vonulni. 11-ig bírta, akkor én elmentem vele aludni, férjem még maradt.
2017. ápr. 13. 10:02
 14/16 jafnrétti ***** válasza:
Az enyém jól elvolt ennyi idősen lefejt tejjel is, viszont altatni elég nagy macera volt. Ebben a helyzetben én a sajátomat simán elvittem volna, ha kocsival megyünk (és csak mi magunk vagyunk, nem kell másokhoz igazodni), de mindenki a saját babáját ismeri a legjobban. Én könnyebben vittem volna magammal, mint hogy másra bízzam az altatását, mert csak a férjem és én tudtuk akkoriban könnyen, sírás nélkül elaltatni. Szóval nálunk nem a szoptatás miatt jött volna velünk, a tejet elfogadta üvegből is, és tonnaszám állt a fagyasztóban, nálunk az altatás volt a kardinális kérdés.
2017. ápr. 13. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:

4 hónapos volt a sógornőm lánya mikor 0 tapasztalattal ránk bízta...semmi gond nem volt...a templomi és a fürdetés között hazajöttek (de szükségtelen volt mert volt lefejve tej csak így nyugodtabb volt) utána elmentek a lagzira..23.00kor felkelt a pici, visszaringattam semmi perc alatt...éjfélre megjöttek ők is.

a mi esküvőnkön a kisebb lányuk volt 2 hónapos, őt elhozták, ott voltak 21.00-ig az akkor már 2 éves naggyal és a 2 hónapos picivel, aztán elmentek haza, a sógornőm éjfél körül még visszajött..

ha messze is lesz a lagzi, én egyébként nem vinném el...ha jól el van amúgy a nagyanyjával, vagy baby szitterrel, akkor rábíznám.

Speciel én is megyek nemsokára egyre, 9 hónapos lesz a babám. Anyósom fog rá vigyázni, ő jön hozzánk aznap éjszakára.

2017. ápr. 13. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
A mi esküvőnkön volt nagyjából ennyi idős. Semmi gond nem volt vele. Mikor nyűgös lett a szülők elvonultak vele aludni és kész, senki sem érezte hogy gond lenne. Nyilván nem várják el tőletek hogy egész éjjel ott ropjátok a táncparketten. Ha 20-kor vagy 21-kor vagy korábban/később elmentek pihenni senkit sem fog zavarni. Etetést is meg lehet oldani. Ha a helyszínnél van a szállás akkor felmenni a szobába addig, ha nem akkor is biztos van egy nyugis sarok valahol (erről érdemes a párt megkérdezni, hisz ők ismerik a helyet).
2017. ápr. 16. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!