Kúszó-mászó babák anyukái! Milyen időközönként mossátok fel a lakást? Nem féltek, hogy megfázik a kicsi a kövön? Mit adtok rá?
Szia!
Én másnaponta mosok fel, kb: 1 hónapja övé a lakás a fürdő kivételével, eddig még nem fázott fel, elég vastag a pelus, hogy felfogja. Ma pl: body, zokni, és kantáros vékonyan bélelt naci van rajta. Járókában is van, amikor nem kell láb alatt lennie, vagy nem tudok rá figyelni pl: porszívózás, vasalás közben. Most 10 hónapos és nagyon szeret a lakásban mászni vagy egy labdát, kockát kergetni:))
Én sem tartottam járókában a babámat, amerre mentem, kúszott-csúszott utánam mindenhová. Persze nálunk is kő van, sajnos padlófűtés nélkül. Turiban vettem neki vastag (hagyományos, belül bolyhos) mackónadrágot, adtam rá egy vastagabb zoknit és kész. Sosem fázott meg.
A követ pedig a baba érkezése előtt is és azóta is mindennap felmostam/mosom minden helyiségben, ez szerintem - átlagos család átlagos szennyezése mellett - több mint elég.
Nekem is mindig meg akarta anyósom szabni, hogy mit hogyan kell csinálni (az én anyukám már régen nem él, így duplán igyekezett irányítani), de én mindig csak meghallgattam, bólogattam, aztán mindent úgy tettem, ahogy jónak láttam. Hallgass te is bátran az anyai ösztöneidre, te ismered a babádat, biztos, hogy jó döntést fogsz hozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!