Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta bevezettem a vacsorát...

Mióta bevezettem a vacsorát fáj a hasa, lehet nem elég érett még hozzá vagy túl sokat eszik? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Fürdés előtt adok neki vacsorát, általában kenyérkockákat vajjal,májkrémmel, sajtkrémmel paradicsom/uborka, vagy ha olyat főzök akkor azt kap, aztán fürdés és megeszik kb 100-150 ml tápszert.

Eddig a fogára fogtam de áttört már neki, egyfolytában fel kel éjjel ami nem újdonság de most nem lehet visszaaltatni, már annyira sír hogy nem kap levegőt egy éjjel többször is, nem lehet semmivel visszaaltatni, és húzza is fel a lábát és szellent is nagyokat.

Mit lehetne kipróbálni, mi okozhatja a hasfájást?

Amúgy semmi újat nem eszik.

2017. ápr. 7. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
még mindig tart, igaz, általában csak egyszer kel, és ha nem vagyok elég gyors vagy ügyes, akkor teljesen felébred. Úgy kel fel, hogy sír, ha időben megvan a cumi, akkor képes visszafeküdni, de ha jobban felébred, akkor nincs mese, ki kell vennem az ágyból, és olyankor vagy hintaszékben megpróbálom visszaaltatni, vagy magunk közé veszem a nagyágyba és jó szerencsével visszaalszik, aztán lehet visszacsempészni az ágyába később. Most 15 hónapos, és olyan 3-4 hónapja tart. A nagyobbikkal ugyanez volt 14-19 hónapos koráig :( Ott akkor lett jobb, amikor leszereltük a rácsot és saját maga tudott közlekedni az ágyból ki-be, és éjszaka elég volt az ágya mellé feküdni. Jó sokat fetrengtünk ott a férjemmel felváltva..aztán elmúlt. Most ezen gondolkodom a kicsinél is.
2017. ápr. 11. 12:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, rengeteg helyen olvasom hogy leesésgátlós ágyra cseréléskor elkezdte a gyerek átaludni az éjszakákat..

Nálunk nappal alszik csak kiságyba éjszaka nem hajlandó, köztünk alszik, de legalább megszűnt a napokba ez a pánikolása.

Felkel így is 6x kb de most meg arra hogy össze vissza halad az ágyon és vissza kell rakni cumival hogy visszaaludjon..

Plusz vacsi után már nem kap tápszert csak teát, így nem terhelem le a pocakját és ő se hiányolja szerencsére, hajnalba eszi meg .

Köszönöm a segítséget mindenkinek !

2017. ápr. 12. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!