Egy 20-21 fokos szobában miben alszik a kb 1 éves körüli babátok? Én lehet hogy túl öltöztetem éjjel?
Lábfej nélküli rugiban alszik, 14 hónapos.
Szobájában 19-20 fok lehet.
Csak azért kérdeztem, mert kiütések jüttek ki rajta a könyökhajlatába, a hátán mag most már a mellkasén is van!
Akkor az meleg kiütés?
Tuti, hogy melegkiütés!
A harisnyát eleve ne add rá! Hosszú ujjú body + nadrág/ujjatlan rugdalózó, VAGY egyberészes pizsi legyen, esetleg egy rövid újjú bodyval! + takaró (ez sem plüss!) vagy hálózsák, de a hálózsák is a vékonyabb fajta inkább, és ne a téli!!!
Amúgy az első azért azt rosszul írja, hogy "melegebbük" van, mert ha így lenne, akkor nem mondanák, hogy mindig egy réteggel többet adj rá, mint ami rajtad van! Éppen hogy melegebben kell öltöztetni, mint ahogy mi öltözunk. Na de persze azért nem ennyivel! :-D
Jézusom. Jó, hogy nem főtt még meg szegény. A kiütés lehet a melegtől.
Az én babóm hosszú újjú bodyban és pamutrugiban alszik, takarót rendszeresen lerúgja, hálózsákot egy percig se tűri. 18 fok körül van éjjel a lakásban. Még sose volt megfázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!